Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 24, 2014

Dieta Paleo

Publicat pe 24 feb. 2014 at 9:00am

Intotdeauna este dificil sa mergi la cumparaturi atunci cand esti la dieta. Nu te mai opresti la aceleasi rafturi, te confrunti cu stari de furie si frustrari. Orice vizita la supermarket poate fi comparata cu un uragan de emotii. Ca sa reusesti sa respecti dieta si sa nu te mai confrunti cu toate frustrarile de dinainte, ti-am creat o lista de cumparaturi pentru dieta Paleo.

Cand tii o dieta trebuie sa stii ce sa mananci si ce sa eviti. In dieta Paleo, o dieta destul de stricta, trebuie sa stii cum sa faci cumparaturi fara…

Vrei sa scapi de burta? Alege aceste 5 alimente

Publicat pe 24 feb. 2014 at 8:58am

Daca vrei sa scapi de burta inestetica, iti venim in ajutor cu un top 5 alimente pe care le evitai, dar care te ajuta extrem de mult in lupta ta. Haideti sa vedem care sunt aceste alimente si cum va ajuta ele…

Cum scapi de burta? Carnea

Te-ai fi gandit ca celebrul cotlet de porc nu va face decat sa iti adune multa grasime pe burta. In realitate insa, carnea de porc este foarte sanatoasa, asta daca nu o mananci in varianta grasa, cu sosuri si in cantitati mari. Cercetatorii au…

Reducerea riscului de AVC la femei

Publicat pe 24 feb. 2014 at 5:10am

Riscul de accident vascular cerebral este redus mai mult de femeile care fac exercitii fizice moderate.

Acestea sunt mai folositoare decat exercitiile fizice de intensitate mare.

In categoria exercitiilor fizice intense sunt incluse alergatul, inotul si aerobicul. Potrivit specialistilor americani, aceste sporturi nu ar fi atat de folositoare in prevenirea unei asemenea afectiuni precum activitatea fizica moderata.

Specialistii au analizat informatiile provenind de la 133.479 de femei din statul american California.

Astfel, cele care au facut activitate fizica moderata cu trei ani inainte de a participa la studiu au…

Cum poti preveni usor cancerul ovarian?

Publicat pe 24 feb. 2014 at 5:00am

O noua cercetare realizata de expertii din SUA arata faptul ca femeile care iau zilnic o doza mica de aspirina pot reduce cu 20% riscul de a face cancer ovarian.

Studiile anterioare nu indicau o relatie clara intre administrarea aspirinei si reducerea riscului de a face acest tip de cancer.

Totusi, specialistii din cadrul institutului american National Cancer Institute au analizat informatiile provenite de la 12 studii de amploare.

Informatiile au implicat un numar de 7.776 de femei cu cancer ovarian si 11.843 de femei care nu au avut aceasta afectiune.

Expertii…