Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 23, 2014

Dieta de 1200 de calorii

Publicat pe 23 feb. 2014 at 9:00am

Daca te-ai ingrasat in ultima vreme si ti se pare ca e musai sa iti iei inima in dinti si sa treci pe dieta, n-ar fi rau sa arunci un ochi asupra dietei de 1200 de calorii, o dieta drastica, insa cu rezultate rapide.

Ca la orice dieta drastica, si la aceasta dieta exista riscul ingrasarii dupa ce este incheiata. Solutia este sa se adauge cate 100-200 de calorii pe saptamana la meniu, pana cand se ajunge la ratia normala. De exemplu in prima saptamana dupa…

Dieta lui James Zeta

Publicat pe 23 feb. 2014 at 8:58am

Kilogramele in plus nu pot sa dispara ca prin farmec, pentru ca metabolismul nu poate arde repede caloriile. In plus cand iti impui sa dai jos multe kilograme intr-un timp scurt trebuie sa stii ca rezultatele s-ar putea sa nu dureze. Partea buna este ca totul depinde de tine. Ceea ce poti sa faci este sa-ti schimbi la stilul tau de viata dupa dieta, fara sa repeti gresala de a te intoarce la vechiurile obiceiuri alimentare, nesanatoase.

Statistic, marea greseala a celor care au probleme cu greutatea sunt excesele alimentare. Putem manca…

Relatiile intime pentru femeile de varsta a doua

Publicat pe 23 feb. 2014 at 5:10am

O mare parte dintre femeile care sunt active sexual si se afla la varsta a doua continua aceeasi tendinta, chiar daca avanseaza in varsta, sustin specialistii.

Acestia spun ca sexul aduce numeroase avantaje corpului unei femei si dupa o anumita varsta.

„Exista o perceptie publica populara conform careia sexul devine neimportant pe masura ce o femeie avanseaza in varsta, iar femeile nu mai fac sex cand imbatranesc.

Conform studiului nostru, se pare ca majoritatea femeilor continua sa faca sex la varsta a doua”, spune coordonatoarea studiului, Holly Thomas.

O…

Simptome de infarct ce nu trebuie ignorate

Publicat pe 23 feb. 2014 at 5:00am

Medicii spun ca este necesar ca infarctul miocardic sa fie tratat imediat dupa ce apare, iar simptomele care arata prezenta unei asemenea afectiuni nu trebuie ignorate niciodata.

Problemele de inima pot fi confundate usor cu alte afectiuni precum indigestia. Ele trebuie urmarite intotdeauna cu atentie, pentru a nu ignora niciun simptom.

Furnicaturi pe brate sau picioare

Un astfel de simptom poate arata si afectarea unui nerv sau al unei artere, insa este bine ca mai intai sa fie exclusa o problema de inima, spune Nieca Goldberg, de la un centru de specialitate american, Joan…