Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 22, 2014

Ai tinut dieta Dukan? Iata ce trebuie sa faci pentru a pastra rezultatele!

Publicat pe 22 feb. 2014 at 9:00am

Cea mai mare provocare a unei cure de slabire nu este sa ajungi la greutatea dorita, ci sa reusesti sa o mentii. Cu alte cuvinte, ce poti face pentru ca efectul de Yo-Yo sa nu se instaleze si sa revii la greutatea de dinaintea dietei de slabire.

Potrivit doctorului Pierre Dukan, dupa incheierea dietei Dukan este foarte important sa se tina cont de anumite reguli alimentare, astfel incat sa se evite ingrasarea. Studiile au aratat ca riscul de ingrasare dupa…

Dieta cu iaurt

Publicat pe 22 feb. 2014 at 8:58am
Recomandari in dieta cu iaurt

Dieta cu iaurt este una dintre dietele cele mai prietenoase cu stomacul si asta pentru ca iaurtul contine bacterii care protejeaza stomacul si intestinele de diverse probleme, accelereaza tranzitul intestinal si furnizeaza organismului doza de calciu de care are nevoie.

Iaurtul este un aliment de baza in bucatariile mediteraneene, considerate printre cele mai sanatoase din lume.

Daca esti tentat(a) sa urmezi dieta cu iaurt, ai grija sa eviti iaurtul care contine zahar, coloranti artificiali si tot felul de arome, acesta nu face decat sa iti aduca multe calorii si…

Dormi fragmentat? Iata ce poti pati…

Publicat pe 22 feb. 2014 at 5:10am

Expertii afirma ca somnul fragmentat sau lipsa acestuia ar putea contribui la aparitia cancerului si pot face ca malignitatea bolii sa creasca.

In acest caz, cancerul ar putea deveni mai invaziv, este concluzia la care au ajuns cercetatori de la Universitatile din Chicago si Louisville, care au dat publicitatii un studiu in revista Cancer Research.

Specialistii sustin ca somnul problematic poate slabi sistemul imunitar si abilitatea acestuia de a lupta cu cancerul, mai ales in stadiile incipiente ale acestuia.

Studiul realizat pe soareci de laborator a facut pentru prima oara legatura…

O descoperire recenta ar putea eradica multe boli grave

Publicat pe 22 feb. 2014 at 5:00am

Savantii au reusit o performanta incredibila, transformand celulele din pielea umana in celule stem, care pot duce la vindecarea a numeroase afectiuni grave.

Astfel, celulele din pielea umana au fost transformate de specialisti in celule stem care au potentialul de a deveni chiar si embrioni atunci cand sunt introduse timp de o jumatate de ora intr-o solutie slaba de acid citric, a explicat unul dintre cercetatori, potrivit The Independent.

Haruko Obokata, un savant implicat in acest proiect, a facut anuntul cu doua saptamani in urma. Ea a inceput aceasta cercetare in SUA, in…