Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 21, 2014

Dieta low-carb

Publicat pe 21 feb. 2014 at 9:00am
Ce inseamna dieta low-carb?

„Carb” vine de la „carbohydrates” care inseamna carbohidrati, adica glucide. Dupa cum ii spune si numele, dieta lowcarb este o dieta cu un continut scazut de carbohidrati. Haideti sa aflam ce inseamna continut scazut de carbohidrati.

Carbohidratii au fost considerati pana de curand ca fiind sursa principala de energie pentru corpul uman. Fiind ieftin de produs si usor de stocat, carbohidratii (continuti in cantiati mari in zahar, cereale, cartofi) au fost baza dezvoltarii societatii omenesti. Totusi, metodele din ce in ce mai avansate…

Din ce cauza nu functioneaza programul de fitness?

Publicat pe 21 feb. 2014 at 8:58am

Atunci cand programul de fitness nu este urmat in mod regulat, exercitiile nu sunt facute corect sau nu te implici activ, nu vei obtine rezultatele dorite.

Exista cazuri in care poti petrece ore intregi la sala, iar cantarul sa arate mereu acelasi numar de kilograme. O astfel de situatie poate fi periculoasa, pentru ca te poate determina sa renunti complet la program.

Adevarul este ca trebuie sa urmaresti si factorii care ti-ar putea sabota programul de fitness.

Tehnologia

Primul dintre acesti factori ar fi tehnologia: telefonul, spre exemplu, nu are ce cauta cu tine la…

O solutie simpla ce ar putea vindeca cancerul

Publicat pe 21 feb. 2014 at 5:10am

Savantii din SUA sustin ca vindecarea cancerului ar putea fi obtinuta cu ajutorul unor injectii intravenoase cu vitamina C, combinate cu metoda clasica a chimioterapiei.

Specialistii de la Universitatea din Kansas, SUA, au facut un studiu in care au vrut sa vada care este efectul acestei combinatii asupra pacientilor care sufera de cancer.

Acestia au avut ca subiecti ai studiului 27 de paciente diagnosticate cu cancer ovarian in stadiul 3 sau 4.

Expertii din America au observat ca bolnavii care au primit o doza mare de vitamina C…

Varza, arma in tratamentul cancerului ovarian?

Publicat pe 21 feb. 2014 at 5:00am

Multe femei din intrega lume se confrunta cu probleme ovariene. Si totusi, o substanta care se gaseste in mod natural in varza ar putea trata cancerul ovarian, spun oamenii de stiinta.

Aceasta substanta, cunoscuta sub prescurtarea DIM, inhiba dezvoltarea tumorilor, cel putin in cazul soarecilor, dupa cum au aratat testele de laborator.

Aceeasi molecula creste si rata de succes a chimioterapiei cu un surprinzator 50%, dupa cum a aratat cercetarea recent realizata la Universitatea Texas Tech.

Si pana acum se banuia ca aceasta substanta continuta de varza este eficienta in cazul…