Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 20, 2014

Dieta pentru cresterea masei musculare

Publicat pe 20 feb. 2014 at 9:00am

Daca doriti sa cresteti masa musculara, trebuie sa urmariti un scop principal. Acesta reprezinta sa stati intr-o stare anabolica pe o perioada cat mai mare de timp. O strategie buna este sa macati o masa bogata inainte de antrenament, pentru a mentine un nivel energetic ridicat si suficienti aminoacizi pentru o stare anabolica. Totusi, tineti cont de aceste sfaturi! Evitati sa luati in greutate pe seama acumularilor de grasime. Oricat pare de fantastic acum, la un moment dat veti dori sa nu fi pus acele kilograme de grasime.

Alimente care te fac sa mananci tot timpul

Publicat pe 20 feb. 2014 at 8:58am

Intr-o perioada in care cu totii incercam sa fim cat mai slabi si sa consumam alimente satioase, ni se intampla sa facem greseli fara sa ne dam seama.

Guma de mestecat

Printre aceste alimente se numara guma de mestecat. In momentul in care mesteci si se produce saliva, stomacul „are impresia” ca urmeaza sa primeasca mancare pentru a o digestie si se va crea senzatia de foame.

Sucurile carbogazoase

Sucurile carbogazoase te vor face sa te simti infometat din cauza indulcitorilor artificiali. Mai exact, acestia inhiba celulele creierului care te fac sa te simti satul.

Siropul de porumb

In plus,…