Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 19, 2014

Dieta Carmen Bruma

Publicat pe 19 feb. 2014 at 9:00am

Cu totii am vazut cat de bine arata si cum se mentine vedeta Carmen Bruma. Totusi, care este secretul unei astfel de siluete? Ce trebuie sa faci ca sa aratai precum Carmen Bruma? Astazi va dezvaluim secretul din spatele acestei imagini pe care orice femeie si-ar dori-o.

Datorita continutului sarac in carbohidrati si lactate in anumite zile, rezultatele pe care le puteti avea urmand aceasta dieta de slabit pot fi extrem de rapide. Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca exista un risc in privinta instalarii anemiei.

Parcurgeti acest articol si veti putea afla:

Dieta Carmen Bruma…

Cat pierdem din viata cu dietele de slabit?

Publicat pe 19 feb. 2014 at 8:58am

Cercetatorii din Marea Britanie au calculat ca preocuparea pentru slabire si obsesia din jurul acestei idei pot determina multe persoane sa piarda timp insemnat, care insumat, de-a lungul intregii vieti, ajunge la un an.

Cat timp pierd femeile pentru diete?

Testele efectuate de cercetatori arata ca femeile isi consacra zilnic 21 minute, in medie, pentru calculul caloriilor si pentru alegerea celor mai potrivite alimente pentru ziua in curs.

Intr-un an, ele aloca acestor preocupari 127 ore, iar in 70 de ani, 370 zile. Per total, peste un an. Merita, oare?

Cat timp…