Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 18, 2014

5 trucuri eficiente de slabire

Publicat pe 18 feb. 2014 at 10:00am

Nu esti multumita cu greutatea ta dupa sarbatori? Iti doresti sa slabesti rapid, insa nu vrei sa iti periclitezi sanatatea? Iti recomandam cateva trucuri care sa te ajute sa slabesti sanatos iarna asta.

Nu uita ca infometarea este primul inamic al regimului de slabire. Daca te infometezi, creierul va decide reducerea ardeilor si va incetini metabolismul, pentru a face rezerve de energie.

Iata mai jos cateva trucuri care sa te ajute sa pierzi kilogramele in plus fara sa te infometezi:

Consuma multe supe

Supele sunt prietenoase cu digestia, iti dau o senzatie de satietate si…

Dieta 5:2, o dieta revolutionara

Publicat pe 18 feb. 2014 at 9:58am

O noua cura de slabire, denumita simplu „dieta 5:2” cucereste din ce in ce mai multi adepti in Marea Britanie si SUA pentru ca ii lasa pe oameni sa manance orice vor, insa doar 5 zile din 7, scrie Reuters, citata de Agerpres. Aceasta dieta a fost conceputa de jurnalistul medical Michael Mosley si de jurnalistul Mimi Spencer si ii lasa pe cei care o urmeaza sa manance orice vor si cat vor timp de cinci zile, dar sa nu depaseasca mai mult de 600 calorii pe zi in urmatoarele doua.

Cum poti sa devii mai destept la maturitate?

Publicat pe 18 feb. 2014 at 5:30am

O echipa de oameni de stiinta din SUA a creat o pilula despre care spun ca poate ascuti inteligenta adultilor.

Aceasta include antioxidanti puternici, obtinuti din afine si ceai negru, dar si Vitamina D3 si aminoacizi.

Astfel, testele derulate de cercetatorii de la Universitatea South Florida au aratat ca suplimentul mareste viteza de procesare cognitiva si functionarea creierului, in ansamblu, informeaza Hindustan Times, care citeaza AFP.

Pilula, bogata in polifenoli, a fost obtinuta in urma colaborarii dintre neurologi si gerentologi, fiind conceputa pentru a ameliora stresul oxidativ si inflamatiile la nivelul creierului in randul persoanelor de varsta a treia.

Tratament pentru ciuperca piciorului

Publicat pe 18 feb. 2014 at 5:00am

O echipa de cercetatori de la Human Genome Institut din Bethesda, Statele Unite, a testat ADN-ul ciupercilor care traiesc in 14 regiuni diferite ale organelor unor oameni sanatosi.

Ciuperca piciorului – specii

Acestia au observat ca numai in partea de jos a piciorului isi duc viata lor nu mai putin de 180 de specii de ciuperci parazite, dintre care 40 de specii isi au habitatul preferat intre degetele picioarelor, alte 60 de specii in zona calcaiului si 80 de specii sub unghii.

Ciupercile instalate in partea de jos a piciorului sunt neplacute din mai multe puncte de vedere. Pe multi ii deranjeaza partea estetica, mai ales pe doamnele purtatoare de sandale, dar…