Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 16, 2014

Dieta daneza

Publicat pe 16 feb. 2014 at 10:00am
Cat slabesc?

Dieta daneza este o dieta destul de dificila denumita de specialisti si dieta pentru schimbarea metabolismului, dureaza 13 zile timp in care se poate pierde din grutate aproximativ 12 kilograme.

Dieta daneza trebuie urmata cu foarte mare strictete, nimic in plus sau minus fata de alimentele prezente in cura, cea mai mica abatere necesita oprirea ei si reinceperea abia dupa 5 luni.

Reguli in dieta daneza

Cumparati toate alimentele inainte de a incepe dieta daneza pentru ca un simplu drum pana la magazinul alimentar va poate tenta sa cumparati alimente care nu fac…

20 de sfaturi si trucuri pentru slabit

Publicat pe 16 feb. 2014 at 9:58am

Dietele nutritive, echilibrate asigura o slabire sanatoasa si mentinerea rezultatelor pe termen lung. Acest articol iti va oferi cateva principii de baza aplicabile in orice cura de slabire.

Cunosc multi oameni care au reusit sa slabeasca si ulterior sa-si mentina greutatea prin schimbarea stilului de alimentatie, respectand cateva reguli de baza si fara a se priva de placerea de a manca gustos.

Daca ti-ai propus sa urmezi o dieta de slabire este preferabil sa alegi o cura de slabire echilibrata, bazata pe alimente naturale si sa te inarmezi cu rabdare. Schimbarile se pot…

Indicii corporale referitoare la starea de sanatate pe care o ai

Publicat pe 16 feb. 2014 at 5:30am

Desi poate parea ciudat, unele raspunsuri la aceste intrebari, si la altele, ar putea constitui semne timpurii si subtile ale unor posibile viitoare probleme de sanatate – maladia Alzheimer spre exemplu, diabet sau .

Este bine sa iti faci o scurta autoexaminare cu ajutorul testului de mai jos, elaborat pe baza unor studii, si descopera ce ar putea sa-ti spuna corpul tau.

1. Lungimea degetelor

Conform datelor unei cercetari publicata in revista „Artrita si reumatism”, in 2008, femeile al caror deget aratator este mai scurt decat degetul inelar pot fi de doua ori mai expuse riscului…

Motivul pentru care infarctul se produce mai ales dimineata

Publicat pe 16 feb. 2014 at 5:00am

Potrivit expertilor, dimineata este momentul din zi in care se produc cele mai multe cazuri de infarct miocardic. Un studiu american recent ofera o noua explicatie pentru acest lucru.

Astfel, cele mai multe cercetari au aratat ca, la bolnavii de inima, riscul de infarct este mai mare dimineata in comparatie cu orice alt moment al zilei.

In cadrul unui congres recent al Societatii Americane de Chimie din Indianapolis, profesorul Mukesh Jain (Cleveland) a prezentat un studiu care subliniaza impactul unei proteine – KLF15 – in producerea mortii subite cauzate de infarct.

Cercetatorii au observat…