Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 14, 2014

Dieta Oprah Winfrey

Publicat pe 14 feb. 2014 at 10:00am

Oprah Winfrey a reusit sa slabeasca 41 de kilograme in 11 luni. Ea s-a ghidat dupa mai multe reguli pe care vi le prezentam si noi in continuare. Parcurgeti acest articol si veti afla cum a reusit Oprah Winfrey sa slabeasca atat de mult intr-un timp relativ scurt.

Iata ce trebuie sa faceti:

Cresteti consumul de calorii distruse

Pentru a realize acest lucru, trebuie sa mergeti pe jos, astfel se mareste numarul caloriilor consumate si totodata, si productia de enzime, care faciliteaza arderea grasimilor.

Puneti metabolismul in miscare dimineata

Un sport precum mersul cu bicicleta, joggingul,…

Vrei sa slabesti prin sport? Iata ce NU trebuie sa mananci inainte!

Publicat pe 14 feb. 2014 at 9:58am

Ultimul lucru pe care il doresti sa il patesti la sala de gimnastica este sa iti deranjezi stomacul sau sa scurtezi programul pe care vrei sa il indeplinesti.

Chiar si o gustare gresita iti poate condamna antrenamentul. Un lucru critic pentru a-ti putea mari calitatea exercitiilor fizice este a ingera alimente care se convertesc eficient in energie, in special atunci cand antrenamentul este de lunga durata. „Ceea ce interfereaza cel mai mult cu o performanta buna sunt problemele gastrointestinale”, spune Katherine Beals, directoarea de la clinica nutritionala de la „University of Utah”. Pentru a evita greata si alte probleme gastrointestinale, evita aceste 6 alimente inaintea unui antrenament:

[caption id=”attachment_14399″ align=”aligncenter” width=”300″…

Care dintre femei sunt mai vulnerabile in fata infectiei cu virusul HIV?

Publicat pe 14 feb. 2014 at 5:30am

In urma unui studiu, expertii au observat ca femeile care sunt victime ale violentei domestice prezinta un risc crescut de infectie cu HIV si cu ale boli cu transmitere sexuala.

O cercetare recenta realizata in SUA arata ca multe dintre femeile care sunt sau au fost in trecut victime ale violentei in casnicie pot sa aiba mari probleme din cazua acestui aspect.

La cercetare au participat femei care primeau tratament la o clinica de tratare a bolilor transmise pe cale sexuala.

Ele au completat un chestionar cu intrebari…

Ce poti sa faci cu sucul de lamaie?

Publicat pe 14 feb. 2014 at 5:00am

Fiecare gospodina stie cat de bun este sucul de lamaie pentru acrit o salata, o mancare, sau pentru asezonat un preparat de peste. Sucul de lamaie are utilizari incomparabil mai multe si mai practice, daca stii cand si unde sa-l folosesti.

Sucul rezolva multe probleme casnice cu care ne confrutam tot timpul si carora le cautam solutii sofisticate, adesea pe baza chimica, fara sa observam ca avem la indemana un produs natural.

Mirosul de pe blat

Blatul de lemn, pe care am curatat usturoi, ceapa, peste si alte alimente care lasa acolo un miros…