Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 13, 2014

Ce inseamna exercitii cardio si cand trebuie facute?

Publicat pe 13 feb. 2014 at 10:00am
Ce inseamna exercitii cardio?

Cardio, ca definitie inseamna orice activitate care iti va ridica pulsul inimii destul de mult pana la nivelul la care nu vei mai putea sa intretii o conversatie cu cineva fara sa fie nevoie sa gafai dupa aer si mentine acel ritm pentru o perioada indelungata de timp.

De exemplu, fotbalul nu este considerat o activitate cardio deoarece ritmul chiar daca urca mult, ba creste, ba coboara, deci nu este mentinut timp de 45-60 minute intens, este variabil. Cu cat rata cardiaca este mai mare cu atat se vor arde mai multe…

Cum slabesti 15 kg in 3 luni

Publicat pe 13 feb. 2014 at 9:58am

Urmand sfaturile Corpul-Uman.com vei pierde 15 kilograme in 3 luni! Este important de stiut ca acest studiu este realizat pentru persoane intre 25 si 40 de ani si cu un indice de masa corporala de peste 25.

Incepe cu un consult

Mergi la medic pentru un set complet de analize: trigliceride, insulina, diabet, colesterol, tensiune. Ceea ce vei afla poate fi o adevarata motivatie ca sa slabesti! Majoritatea persoanelor care au grasimea localizata pe burta sunt rezistenti la insulina, ceea ce inseamna ca organismul nostru produce de 10 ori mai…

Date despre cancer de la OMS

Publicat pe 13 feb. 2014 at 5:30am
Cancerul – o problema globala

O afectiune grava precum cancerul a devenit de mult timp o problema globala, numarul persoanelor care sufera de aceasta maladie fiind in continua crestere. Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) avanseaza cifre ingrijoratoare in aceasta directie.

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), in urmatorii 20 de ani vor aparea cate 22 de milioane de cazuri de cancer anual.

Aceasta organizatie a facut publice noi informatii care provin de la un departament de specialitate din cadrul OMS, International Agency for Research on Cancer.

Tarile cu rata cea mai mare de imbolnaviri de…

De ce sunt femeile mai scunde decat barbatii?

Publicat pe 13 feb. 2014 at 5:00am

Veronique Kleiner, realizatoare de filme stiintifice de mai bine de 30 de ani pentru France 2, France 3 si Arte, dar care activeaza si in cadrul Centrului National Francez de Cercetare Stiintifica (CNSR), a incercat sa gaseasca raspunsul la intrebarea „De ce sunt femeile mai scunde decat barbatii?” pe parcursul celor 52 de minute ale unui documentar difuzat, recent, pe Arte, informeaza Le Parisien.

Realizat in parteneriat cu Consiliul general al departamentul francez din Viena si Picta productions, filmul a reusit sa captiveze telespectatorii, purtand ambele sexe intr-o calatorie in istoria evolutiei umane.

Permalink  |  Tagged with: , , , ,