Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 12, 2014

Slabire rapida in doar 4 zile

Publicat pe 12 feb. 2014 at 10:00am

Daca ai ajuns pe aceasta pagina, probabil ca inca nu ati gasit dieta perfecta pentru dvs. Regimul pe care urmeaza sa vi-l prezentam este unul foarte strict astfel incat nu este recomandat deloc persoanelor cu probleme renale sau hepatice.

Dieta de 4 zile este structurata in 4 parti diferite, cate una in fiecare zi. Acesta este si motivul pentru care aceasta dieta de slabit se numeste „Dieta de 4 zile”.

Avantajele dietei de 4 zile

Dieta de 4 zile are 3 mari avantaje:

Puteti urma dieta de 4 zile foarte usor si…

Cum pot slabi datorita frigului de afara?

Publicat pe 12 feb. 2014 at 10:00am

In momentul in care tremuram din cauza frigului ardem la fel de multe calorii ca si atunci cand facem sport moderat, este concluzia unui studiu recent.

Un studiu al specialistilor de la Universitatea din Sidney a aratat ca expunerea la temperaturi mai mici de 15 grade Celsius timp de 10-15 minute poate determina schimbari hormonale echivalente cu o ora de exercitii fizice moderate, informeaza The Telegraph.

In aceasta situatie vorbim despre aceleasi modificari hormonale asociate crearii de tesut adipos, denumit „grasimea buna”, implicat in generarea caldurii corpului, prin convertirea caloriilor.

Se…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,

Un contraceptiv pentru femei comercializat in Romania poate duce la infarct

Publicat pe 12 feb. 2014 at 5:35am

Un inel vaginal contraceptiv, comercializat de Merck & Co., care poate fi cumparat inclusiv din Romania, poate duce la formarea cheagurilor de sange, la infarct sau atac cerebral.

Potrivit medicilor, compania a fost de acord recent sa plateasca 100 de milioane de dolari, dupa ce s-a aratat ca produsul sau, NuvaRing, a determinat formarea de cheaguri de sange, in urma carora a aparut infarctul, ce s-a dovedit chiar fatal, relateaza Time, care citeaza Reuters.

Acest contraceptiv, NuvaRing, actioneaza ca un contraceptiv hormonal, continand estrogen si progestogen, care se gasesc si in anticonpcetionale.

Compania Merck & Co. este…

Cum se trateaza bolile iernii cu usturoi?

Publicat pe 12 feb. 2014 at 5:30am

Afectiuni precum raceala, tusea, bronsita, gripa, rematismul erau tratate in trecut cu usturoi. Proprietatile curative ale usturoiului sunt cunoscute inca din antichitate, dar si laboratoarele moderne au confirmat ca planta are un continut important de vitamine, uleiuri esentiale, compusi ai azotului, fiosteroli.

Expertii au dovedit ca usturoiul are proprietati analgezice, sedative, diuretice, si ca exista in glandele sudoripale, actionand asupra febrei. In plus, contine substante volatile care ucid microbii.

Toate aceste proprietati sunt binevenite pentru usurarea sindromului gripal, pentru a grabi vindecarea racelilor si a celor mai multor afectiuni specifice sezonului rece.

Succesul vechilor traditii privind medicina naturista au facut sa apara preparate noi extrase din aceasta planta, cu pozologie bine determinata:…

Impactul consumului de zahar asupra inimii story

Publicat pe 12 feb. 2014 at 5:00am

Expertii din SUA au facut un studiu prin care au vrut sa vada care este impactul pe care il are consumul de zahar asupra inimii. Rezultatele obtinute sunt neasteptate, ele aratand ca zaharul poate duce la o afectiune cardiaca grava.

Multe alimente procesate ascund zahar in compozitia lor si in acest fel creste riscul oamenilor de a muri din cauza unei afectiuni cardiace, scrie CBS news.

Riscul este destul de mare chiar si pentru cei care nu sunt obezi sau nu consuma mult zahar.

In cazul persoanelor care consuma 2.000 de calorii zilnic, chiar si…