Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 9, 2014

Dieta cu probiotice

Publicat pe 09 feb. 2014 at 10:00am

In ultimul timp, se discuta din ce in ce mai mult despre importanta pe care o au probioticele in mentinerea sanatatii si, in special, in echilibrarea digestiei.

Dieta cu probiotice, a fost declarata anul trecut, de catre Dr. Oz, ca fiind cea mai buna dieta de slabit!

Top alimente bogate in probiotice Iaurt

Iaurtul este unul dintre cele mai cunoscute alimente bogate in probiotice – insa este vorba de iaurtul 100% natural, de preferat facut in casa. Citeste cu atentie eticheta atunci cand alegi iaurtul pe care il vei cumpara, intrucat multe sortimente contin fructe,…

Slabirea cu alimente care hidrateaza

Publicat pe 09 feb. 2014 at 9:58am

Sigur ca ai auzit ca apa e de ajutor atunci cand incerci sa slabesti. Iar zvonul nu e fals, spun nutritionistii. Daca nu poti sta insa cu paharul de apa in mana, poti incerca o dieta pe baza de alimente care contin multa apa, la fel de eficienta.

Cercetare – Slabirea cu alimente hidratante

O cercetare a savantilor de la Universitatea din Tokyo a aratat ca femeile care consuma preponderent alimente cu un continut mare de apa au un indice de masa corporala mai mic si o talie mai fina.

Apa continuta din belsug de legume si fructe da mai repede senzatia de satietate, ajutandu-te sa mananci mai putin. Asigura-te ca mai…

Cum tratezi buzele crapate?

Publicat pe 09 feb. 2014 at 5:30am

Stilistii spun ca in timpul anotimpurilor reci, toamna si iarna, nivelul de umezeala din aer se micsoreaza, ceea ce duce la buze uscate si crapate.

Atentie la aceste ingrediente

Una dintre cele mai comune erori pe care oamenii o fac este sa aplice tratamente care contin ingrediente ce usuca si mai tare buzele, ca menta, camforul si aditivii pe baza de menta.

Cu toate ca aceste ingrediente pot ameliora temporar simptomele buzelor uscate, ele tind sa agraveze afectiunea pe termen lung si chiar sa provoace dependenta.

Va trebui sa aplici tratamentul din…

Cum poate creste sedentarismul riscul bolilor de inima?

Publicat pe 09 feb. 2014 at 5:00am

Persoanele care au o viata sedentara sunt expuse la numeroase riscuri de a avea probleme de sanatate. Un nou studiu arata ca lipsa activitatii fizice prezinta pericolul de a suferi de insuficienta cardiaca.

Potrivit unui articolul aparut in revista „Circulation: Heart Failure„, oamenii de stiinta au analizat starea de sanatate a 84.170 de barbati cu varsta cuprinsa intre 45 si 69 de ani.

Expertii au analizat informatiile legate de starea lor de sanatate intr-o perioada de opt ani.

In plus, cercetatorii au luat in calcul si timpul petrecut de barbatii respectivi fara sa faca activitate fizica, dar…