Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 8, 2014

Ceaiuri care te ajuta la slabit

Publicat pe 08 feb. 2014 at 10:00am

O simpla ceasca de ceai consumata regulat poate preveni un accident vascular cerebral, artrita, cariile dentare si chiar sa tina la distanta cancerul.

Lichidul miraculos contine un nivel ridicat de compusi care lupta impotriva grasimilor, mentioneaza publicatia Times of India.

Orientalii ne recomanda cinci ceaiuri care ajuta considerabil in lupta cu kilogramele in plus, slabind sanatos si frumos in acelasi timp.

Ceaiul de anason stelat ajuta la digestie

Anasonul stelat (Illicium verum) este un arbore peren de dimensiuni mici pana la medii, putand atinge opt metri si este originar din China. Anasonul stelat este dulce…

Cum sa faci sa nu te ingrasi in post?

Publicat pe 08 feb. 2014 at 9:58am

Inainte de a tine post, primul pas, obligatoriu de altfel, este sa ne facem un set de analize pentru a vedea daca starea de sanatate ne permite acest lucru.

Important nu este sa mancam orice de post, ci s-o facem intr-un mod echilibrat, in deplina concordanta cu cerintele organismului nostru. In primul rand trebuie sa ne stabilim un program de masa zilnic, care sa includa 3 mese principale si 2 gustari.

Soia si derivatele

De exemplu, pentru cei care tolereaza soia si derivatele, optiuni sanatoase sunt:

tofu, lapte si iaurt…

Vitamina C nu ne fereste de raceli. Afla de ce!

Publicat pe 08 feb. 2014 at 5:30am

Expertii afirma ca cel mai bun supliment pentru a preveni raceala este zincul, eficienta vitaminei C fiind pusa la indoiala in acesta problema de sanatate, este concluzia unei cercetari recente.

Remediile traditionale precum echinacea, ginsengul, inhalatiile si produsele contra tusei nu au beneficii clare in prevenirea racelilor, iar antibioticele in acest caz fac mai mult rau decat bine.

Nici suplimentele cu vitamina C nu au efect preventiv, conform datelor unui studiu recent, care a analizat 67 de cercetari pe acest subiect.

Cercetatorii sunt de parere ca de departe, administrarea suplimentelor cu…

Ce fel de supliment luat de barbati creste pericolul de a face infarct?

Publicat pe 08 feb. 2014 at 5:00am

O noua cercetare facuta de expertii din SUA indica o legatura intre riscul de infarct miocardic si suplimentele cu testosteron luate de unii barbati.

Potrivit unei analize facute de expertul William Finkle si cercetatorii de la UCLA, in cazul barbatilor cu varsta mai mica de 65 de ani, riscul de infarct miocardic se tripleaza atunci cand ei iau astfel de suplimente.

Specialistii au analizat 55.000 de cazuri ale unor barbati ale caror complicatii au fost studiate dupa 90 de zile de la inceperea tratamentului cu testosteron.

Astfel, barbatii…