Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 5, 2014

Ingrediente daunatoare in detoxifiere

Publicat pe 05 feb. 2014 at 10:00am

Alimentatia de tip fast food, semipreparatele si stilul de viata dezordonat si agitat sunt doar cateva dintre motivele pentru care anual pastram o cura de detoxifiere benefica pentru stomac si colon.

Nu toate aceste diete sunt sigure, mai ales daca nu sunt urmate la recomandarea medicului. In magazinele naturiste pot fi gasite produse naturale de detoxifiere, insa expertii avertizeaza asupra substantelor continute, care pot dauna pe termen lung organismului.

De aceea, inainte de a urma vreo dieta pentru detoxifiere, este necesar sa cunoastem continutul si modul de obtinere a produsului pe care il folosim. Cele mai…

Cum contribuie supa la o silueta subtire?

Publicat pe 05 feb. 2014 at 9:58am

Intr-un bestseller aparut recent in Marea Britanie, nutritionista Fiona Kirk si-a lansat propria metoda de slabire, fara subalimentatie, bazata pe supe.

Potrivit autoarei, supele pot contine toate substantele nutritive ale unei alimentatii obisnuite, mentinand tonusul vital normal, asigurand insa si nivelul de satietate dorit, fara exces de alimentatie.

Cat dureaza pana vedem efectele?

Astfel, in mod normal, efectul regimului de supe incepe sa apara la cantar dupa primele zece zile de aplicare.

Autoarea cartii pleaca de la ideea ca, daca slabirea este adoptata prin infometare, cel in cauza ajunge, mai devreme sau mai tarziu, sa…

In curand, migrenele ar putea deveni o amintire

Publicat pe 05 feb. 2014 at 5:30am

Expertii Institutului National de Sanatate din Marea Britanie au aprobat un dispozitiv portabil care trateaza migrenele prin trimiterea de impulsuri electrice catre creier.

Este vorba despre un dispozitiv magnetic de stimulare transcraniana care functioneaza pe baza trimiterii unui impuls electric in zona afectata de migrena, cu ajutorul unei singure apasari pe un buton.

Acest dispozitiv a fost evaluat pe 164 de pacienti care prezentau simptome de migrena.

In urma cercetarilor a rezultat ca pentru 39% dintre participantii la test, efectul s-a facut simtit la doua ore de la trimiterea impulsurilor electrice.

De asemenea, pentru 29% dintre acestia, efectele…