Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 4, 2014

Dieta clinicii Mayo sau dieta celor 13 zile

Publicat pe 04 feb. 2014 at 10:00am

Exista si varianta creata de o clinica din Minnesota cunoscuta sub numele de clinica Mayo (de aici si numele de Dieta Mayo), aceasta varianta este mai dificil de urmat si mai restrictiva, insa va ajuta sa slabiti rapid spre deosebire de dieta Mayo originala.

ATENTIE! Daca este urmata pentru o perioada mai lunga de timp aceasta varianta a dietei poate sa va puna in pericol sanatatea deoarece creaza in organism carente de vitamine si minerale.

Cat slabesc?

Cunoscuta si ca „dieta celor 13 zile„, aceasta varianta a Dietei Mayo promite o…

Cum dai jos kilogramele dupa sarcina?

Publicat pe 04 feb. 2014 at 10:00am

Orice prospata mamica este frustrata de felul in care arata imediat dupa nasterea micului membru al familiei. Pentru a veni in ajutorul lor, va propunem cateva sfaturi utile de a reveni la silueta de dinaintea sarcinii.

Iata ce este bine sa faci dupa nastere pentru a slabi:

Miscarea

In timpul sarcinii, volumul sangelui creste cu pana la 15%, pregatindu-se pentru nastere si sangerare. Mult din acest fluid este eliminat in prima saptamana dupa nastere, fapt observat printr-o activitate intensa a rinichilor.

Si muschii abdominali se alungesc pentru a face loc fatului. Poate sa dureze pana…

Dieta Mayo originala

Publicat pe 04 feb. 2014 at 9:58am

Este important sa stim sa facem diferenta intre o slabire sanatoasa si una defectuoasa, deoarece doar prin adoptarea unui stil de viata corect putem sa avem si un trai pe masura.

Trebuie sa stiti ca exista doua variante ale Dietei Mayo, ambele promit eliminarea kilogramelor nedorite. Una dintre acestea (cea originala) promoveaza un regim alimentar sanatos si o slabire sigura insa mai lenta, iar cealalta promite o slabire rapida insa care poate afecta sanatatea (dieta clinicii Mayo). Astazi va propunem dieta Mayo originala.

Dieta Mayo originala

Dieta Mayo va ajuta…

Cateva reguli pentru a-ti creste masa musculara

Publicat pe 04 feb. 2014 at 5:00am
Ingrasarea sanatoasa si marirea masei musculare

Majoritatea sfaturilor de dieta te invata cum sa slabesti, ce diete sa tii pentru a da jos kilogramele in plus, cum sa-ti numeri caloriile, ce produse sa eviti si tot asa. Foarte putini experti in nutritie vorbesc despre ingrasare, mai ales in cazul femeilor.

Este greu de spus de ce acest subiect este tabu, atat timp cat sunt si reprezentante ale sexului frumos care ar dori sa ia cateva kilograme in greutate.

In cazul in care si tu te numeri printre persoanele care isi doresc sa se ingrase sanatos, trebuie sa tii cont de cateva reguli simple.

Este bine sa stii ca ingrasarea intr-un mod sanatos nu…