Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 3, 2014

Top 7 sfaturi de slabit

Publicat pe 03 feb. 2014 at 10:00am

Regulile de slabit ne asalteaza din toate partile, insa sunt ele cu adevarat eficiente? Ne propunem sa facem putina lumina in acest subiect si am selectat pentru dvs. TOP 7 sfaturi de slabit eficiente si care dau rezultate.

Va invitam sa parcurgeti acest articol si sa va transformati silueta intr-una de vis.

Nu te infometa!

Atunci cand ti-e foame rau de tot, iei decizii nu foarte fericite. Alegi alimente mai putin sanatoase si tinzi sa-ti umpli farfuria cu mai multa mancare decat ai nevoie.

Foamea este o senzatie primara a corpului uman,…

Dieta cu peste – pana la 4kg in 7 zile

Publicat pe 03 feb. 2014 at 9:58am

Pentru a ne imbunatati starea generala de sanatate si pentru a scapa intr-o maniera rapida de cateva kilograme, putem incerca incepand de astazi Dieta cu peste.

Cat slabesc?

Urmand acest regim alimentar putem sa atingem silueta dorita, simplu si eficient, fara sa ne infometam sau sa ne imbolnavim inutil. Vom slabi in doar o saptamana pana la 4 kilograme, trebuie doar sa urmam cu atentie recomandarile dietei si sa nu facem exceptii. Dieta cu peste trebuie urmata timp de 7 zile, perioada in care trebuie sa renuntati la celelalte tipuri de carne si sa…

Ce afectiune poti sa previi cu vin si ciocolata?

Publicat pe 03 feb. 2014 at 5:00am

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca ciocolata si vinul rosu au capacitatea de a preveni o afectiune grava precum diabetul.

Ei spun ca substantele pe care aceste doua produse le contin au un efect profilactic, aparand corpul de diabetul de tip 2.

De exemplu, ciocolata neagra, fructele de padure si vinul rosu contin flavonoide, care ajuta in lupta cu diabetului.

Profesorul Aedin Cassidy este cel care a condus studiul realizat de echipa de la Universitatea East Anglia din Norwich, Marea Britanie. „Micile schimbari intr-o dieta…