Cum poti sa slabesti rapid cu ceaiuri?0 Comments

Publicat in:
Etichete: ceai pentru slabit, cerai de slabit, cura de ceai, cura de slabire, dieta, pachet de ceaiuri, slabire

Slabire cu ceai

Ceaiurile ocupa un loc de top pe lista alimentelor care te ajuta sa slabesti. Problema apare insa cand e vorba sa alegi sortimentele de ceai, pentru ca efectul sa fie cat mai spectaculos.

Specalistii orientali sustin ca nu slabesti band numai un anumit ceai, ci dimpotriva, ca in cazul oricarui aliment repetat la nesfarist, organismul incepe sa devina refractar si oboseste vazand ca primeste mereu acelasi preparat.

Solutia specialistilor in nutritie este un pachet de ceaiuri, care ajuta nu numai la slabit, dar si la mentinerea acelei stari de sanatate care te face sa te simti mereu bine si in largul tau.

Cel mai important este faptul ca, daca consuma o gama larga de ceaiuri, organismului ii parvin prin prisma acestora principiile alimentare de care are nevoie si nu mai simti senzatia de foame.

Iata un pachet de ceaiuri din care ar trebui sa bei zilnic, atat cat sa-ti satisfaci setea.

Ceai de slabit

Ceai de slabit

Ceaiul de urzica

Urzica accelereaza procesul de asimilare a alimentelor si contribuie la o buna stare a sanatatii prin aportul de vitamine (C, K, B12, A) si de calciu. In plus, el poate combate unele boli ca: reumatismul, ulcerul, litiaza renala. Ajuta la slabit prin faptul ca exercita controlul asupra apetitului.

Ceaiul verde

Acesta este un antioxidant puternic, dizolva grasimile din corp, reduce absorbtia de acizi grasi si contribuie la scaderea colesterolului. Toate acestea la un loc te ajuta sa slabesti.

Ceaiul din frunze de dud

Expertii spun ca frunzele de dud constituie singurul aliment al viermilor de matase. Ele contin suficiente elemente nutritive ca sa intretina tonusul vital, accelerand totodata arderile. In plus, trateaza ulcerul, gastrita si diareea.

Ceaiul de papadie

Ceaiul de papadie este un diuretic puternic, care actioneaza benefic si asupra colesterolului. O singura precautie se impune: este recomandat sa nu-l bei seara, inainte de culcare, deoarece nu ai nevoie de diuretice pe perioada noptii.

Ceaiul negru

Ceaiul negru a facut obiectul multor controverse, fiind adesea comparat cu cafeaua sub aspectul unor efecte nocive. Chiar daca aceste detalii se confirma sau nu, pericolele sunt excluse daca il bei odata la zece zile, prin alternanta cu celelalte ceaiuri. Este bine sa imbunatatesti metabolismul consumand ceai negru, care contribuie la reglarea nivelului de zahar in sange.

Ceaiul de anghinare

Anghinarea este un adevarat panaceu, afirma nutritionistii. Aceasta ajuta la eliminarea toxinelor si la imbunatatirea digestiei. Este o importanta sursa de carbohidrati, proteine si antioxidanti, toate necesare asigurarii unui bun tonus vital.

Ceaiul de maces

Este un ceai foarte bogat in vitamica C si are uimitoare proprietati diuretice, asigurand fluxul bilear ideal. Atentie, insa: ceaiul de maces nu se fierbe. Se zdrobeste fructul si se face o infuzie de un sfert de ora.

Ceaiul din matase de porumb

Matasea de porumba era populara la noi in trecut, insa acum si-a pierdut din notorietate. Candva insa fusese unul din „leacurile babesti” de baza, iar proprietatile deosebite sunt confirmate de cercetarea moderna. Matasea de porumb este bogata in potasiu, calciu, siliciu, saponina, ulei esential, alantoina, ceara, vitamina C, vitamina E.

Este recomandat pentru pierderea in geutate, dar si pentru tratarea bolilor de inima si de ficat.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum poti sa slabesti rapid cu ceaiuri?

Lasă un răspuns