Vrei sa scapi de durerile de cap? Afla care sunt metodele cele mai bune0 Comments

Publicat in:
Etichete: durerea de cap, durerea de cap persistenta, dureri de cap, remedii, Tratament

In momentul in care au dureri de cap, multi oameni recurg imediat la medicamente. Pana sa ajungem la o asemenea solutie, specialistii recomanda unele metode simple si naturale, care sunt la indemana oricui.

Durerea de cap persistenta

Durerea de cap persistenta

Lasa telefonul deoparte

Expertii spun ca rezultatele unui studiu facut recent arata faptul ca apropierea excesiva a telefonului mobil de fata poate duce la dureri de cap. Este vorba atat de convorbirile telefonice, cat si de navigarea pe Internet.

Consuma cat mai multa apa

O usoara deshidratare poate fi si ea cauza durerilor de cap de intensitate puternica. Conform unui studiu aparut in 2012 in revista „The Journal of Nutrition”, daca bei aproximativ 250 ml de apa poti scapa imediat de durerea de cap suparatoare.

Ia o pauza de la munca de birou

Stresul poate fi si el un factor care conduce la durerile de cap. Potrivit expertei Keri Peterson, de la spitalul Lenox Hill, din orasul american New York, o pauza luata la momentul potrivit poate avea un efect benefic in acest scop. In plus, trebuie sa faci un masaj circular al fruntii, sa inspiri aer adanc si lent prin nas si sa il elimini pe gura.

Bea un ceai in fiecare zi

Trebuie sa stiti ca eaiul facut din ghimbir este o alta solutie eficienta impotriva durerilor de cap, conform specialistilor. Plantele medicinale sunt recunoscute pentru actiunea lor benefica in aceste situatii, asa ca nu stati pe ganduri si incercati diferite tipuri de ceaiuri.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Vrei sa scapi de durerile de cap? Afla care sunt metodele cele mai bune

Lasă un răspuns