Dieta de 2 zile0 Comments

Publicat in:
Etichete: 2 zile, cat slabesc, cum slabesc, dieta de 2 zile, dieta de slabire, dieta de slabit, dieta rapida, pareri, slabeste in 2 zile

Daca te-a preocupat aspectul propriu, cu siguranta ai testat pana acum fel de fel de programe, diete si produse de slabit, dar care au avut acelasi efect yo-yo de care nici nu vrei sa mai pomenesti: ai slabit foarte repede, pentru ca ulterior, revenind la stilul tau de viata obisnuit, ai pus la loc kilogramele.

Inainte de a te apuca efectiv de un software de slabit sau de vreo alta dieta inovatoare, nu uita ca moderatia trebuie sa existe in tot, chiar si atunci cand nu urmezi o dieta.

Iata o dieta ce tine 2 zile si are efect!

Dieta de 2 zile

Dieta de 2 zile

CATE KG SLABESTI IN 2 ZILE?

Da, exista o dieta care dureaza doar doua zile, asa numitele „zile de sacrificiu”, si care da rezultate remarcabile.

Inventata si perfectata de Michelle Harvie, cercetator dietetician, si Tony Howell, profesor la Universitatea din Manchester, dieta de doua zile are in mod deliberat un continut scazut de glucide.

In celelalte cinci zile lipsite de restrictii, vei manca alimente specifice unei diete usoare, mediteraneene, conform indicatiilor celor doi specialisti.

Sfaturi pentru dieta de 2 zile

In primul rand, redu aportul de zahar si sare. Pentru a nu resimti puternic lipsa acestora, incearca sa reduci cantitatile treptat, ca sa iti poti obisnui papilele gustative cu noul gust al mancarii.

Incearca sa renunti la substantele listen (pentru supe) sau nu folosi mai mult de doua grame pentru o portie. Cat despre ton, fasole sau alte boabe conservate, alege-le pe cele care au fost conservate in apa, si nu in saramura, tocmai pentru a evita un aport ridicat de sare.

MICUL DEJUN

Pentru micul dejun, alege dintre:

  • Iaurt
  • Oua in apa cu mirodenii
  • Rulouri de somon afumat si spanac cu branza
  • Smoothie de pepene galben si seminte de in

MASA DE PRANZ

Pranzul poate varia foarte mult, de la carne rosie la pui pe gratar, peste, salate sau supe. Alege dintre:

  • Supa de pui
  • Cod la gratar cu spanac si sparanghel servit cu ridichi proaspete
  • Friptura de ton proaspat
  • Salata de pui
  • Ficatei de pui cu usturoi si cimbru
  • Miel la gratar pe strat de vinete si rosii uscate

CINA

Cina este si ea o masa importanta peste care nu trebuie sa sari, mai ales daca ai ales sa urmezi aceasta dieta. Ce poti manca la cina?

  • Salata de peste
  • Salata de somon afumat cu avocado
  • Pui copt la tava
  • Tocana de fasole

Daca vrei sa te si racoresti pe parcursul zilelor de canicula, ceaiul verde cu menta, rece si neindulcit, sau cel de lamaie si ghimbir sunt cele mai bune alegeri.

Zilele fara restrictii

Cele cinci zile de libertate sau fara restrictii sunt zile in care te poti bucura de o mancare ceva mai consistenta si chiar de anumite deserturi, dar asta nu inseamna ca trebuie sa uiti de moderatie, principiu pe care aceasta dieta se bazeaza.

Este in regula daca mai strecori in cate o zi un wasteland preferat, dar dieta recomanda ca in cele cinci zile fara restrictii sa prepari in mod unique retete mediteraneene bazate pe multe legume, salate si peste.

Pareri despre dieta de 2 zile

Daca ai urmat si tu dieta de 2 zile, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat! Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta de 2 zile

Lasă un răspuns