Cum se face o detoxifiere ca la carteUn comentariu

Publicat in:
Etichete: cum se face detoxifierea, detoxifiere corecta, detoxifiere dupa sarbatori, detoxifiere gura, detoxifiere pentru fata, detoxifiere pentru par, detoxifiere pentru unghii, minte

Expertii spun ca detoxifierea ar trebui sa intre in rutina noastra zilnica.

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i faci pentru o detoxifiere din cap pana in picioare.

Detoxifierea organismului

Detoxifierea organismului

Detoxifiere pentru fata

Daca ai pielea cenusie, aspra si fara stralucire, trebuie sa stii ca acesta este semnul ca ai nevoie de o detoxifiere pentru fata.

Incearca sa desfunzi porii stand cu fata deasupra unui vas aburind cu ceai de musetel 15 de minute, iar apoi ar fi bine sa iti faci o masca dintr-un albus batut amestecat cu doua lingurite de iaurt gras si o lingurita de suc de lamaie. Aceasta se intinde pe toata fata timp de 15 minute, apoi se clateste. Masca aduce stralucire instantaneu.

Este bine sa continui dieta de detoxifiere pentru fata cu un pahar mare de apa calda in care adaugi sucul de la o lamaie, baut pe stomacul gol, dimineata timp de doua saptamani. Masca se aplica o data pe saptamana.

Detoxifiere pentru par

Daca vrei sa iti revigorezi parul fara viata, adauga doua picaturi de ulei esential de rozmarin in 100 de mililitri de sampon. Efectul este similar cu al unui puternic balsam care va da stralucire si va regenera parul.

Detoxifiere pentru gura

Este recomandat sa te obisnuiesti sa mananci cateva linguri de iaurt dupa fiecare masa. O alta solutie buna este sa mesteci patrunjel verde.

Pentru cei foarte curajosi, ideal este o picatura de ulei esential de menta pus pe limba. Ustura, dar rezultatele sunt perfecte deoarece asa vei elimina bacterii si vei avea o respiratie proaspata si curata.

Detoxifiere pentru unghii

Aceasta poate sa fie o solutie pentru unghiile fragile, moi, care se rup usor. Incalzeste putin ulei de masline si adauga o picatura de ulei de lamaie. Incearca sa masezi cu uleiul cald degetele si unghiile. Trebuie sa faci asta in fiecare zi de doua trei ori, dar rezultatele sunt uluitoare.

Detoxifiere pentru minte

Stresul, anxietatea, oboseala sunt toxinele mintii si ale sufletului. Emotiile negative, temerile iti macina dinamismul, increderea in propria persoana si vitalitatea.

Este recomandat sa incerci o metoda yoga care da rezultate cu efect Zen garantat. Stai dimineata dupa ce te-ai trezit bine, dreapta cu fata catre o fereastra, eventual deschisa. Stai cu spatele drept, manile pe langa trup.

Incearcsa iti golesti mintea de orice gand si inspira cat de adanc poti, dar incet, folosind toata capacitatea ta respiratorie: musculatura toracica si abdomenul.

Cand vei ajunge la amplitudinea maxima, stai nemiscat fara sa inspiri, fara sa expiri pentru 3 secunde. Expira pe gura brusc apoi continua expiratia pana la maximum posibil.

Relaxeaza-te cateva secunde si reia. Se repeta de 5 sau 6 ori in fiecare dimineata si vei putea observa ca efectele sunt uimitoare.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum se face o detoxifiere ca la carte

Un comentariu

  1. raluca popescu

    Partea despre ‘detoxifierea fetei’ este eronata. Metoda cu statul deasupra oalei cu apa fiarta nu se mai foloseste de ani de zile, pentru ca s-a constatat ca dupa mai multe utilizari porii fetei raman deschisi. Iar despre lamaie se stie ca este acida si iti poate face gauri in piele.

Lasă un răspuns