Cea mai rapida dieta din lume0 Comments

Publicat in:
Etichete: cea mai rapida dieta din lume, cura de slabire rapida, dieta de slabit, dieta rapida, diete rapide, rapid, repede

Ce presupune?

Cea mai rapida dieta din lume care urmareste scaderea in greutate a fost conceputa tinand cont de toate elementele nutritive esentiale pentru corpul tau. Astfel, prin aceasta dieta de slabit, esti in deplina siguranta iar modalitatea recomandata de pierdere in greutate este perfect sanatoasa.

Cea mai rapida dieta din lume! Exista sau este doar un mit? Ei bine, daca iti doresti sa stii care este cea mai rapida dieta din lume care te poate ajuta sa pierzi in greutate, atunci parcurge acest articol.

Cea mai rapida dieta este cea care duce la o pierdere vizibila in greutate in mod cat mai natural si, in timp nu apare efectul Yo-Yo. Astazi, oamenii constientizeaza tot mai mult necesitatea adoptarii unui regim alimentar corect iar pierderea in greutate a devenit unul dintre obiectivele lor prioritare.

Cea mai rapida dieta din lume

Cea mai rapida dieta din lume

Cea mai rapida dieta presupune echilibrarea nutrientilor in proportia dorita si mentinerea numarului de calorii la un nivel standard.

Date despre cel mai rapid regim de slabire din lume

Cele mai nocive produse alimentare sunt cele care contin carbohidrati in forme simple. Poti pierde foarte usor in greutate daca reduci drastic consumul de carbohidrati.

In paralel, regimul tau alimentar trebuie, obligatoriu, sa includa acele alimente care sunt nutritive si sanatoase.

Un alt aspect, deosebit de important, priveste numarul de calorii pe care trebuie sa il contina regimul tau zilnic si, care, nu este voie sa depaseasca limita de 1500 calorii. Deci, fa un efort si tine socoteala caloriilor pe care le contin alimentele consumate pe parcursul unei zile.

Redu carbohidratii simpli!

Carbohidratii simpli ar trebui sa fie eliminati complet daca iti doresti o pierdere rapida in greutate. Astfel, faina alba, zaharul rafinat, painea alba si orezul alb pot avea un impact cu consecinte periculoase asupra organismului.

Evita produsele de tip fast-food. Toate acestea le-ai putea inlocui cu un complex de carbohidrati, cum ar fi pastele din grau integral, painea neagra, faina de ovaz, fulgii de porumb. Aceste alimente contin carbohidrati sanatosi, esentiali pentru organismul tau, dar in cantitati mici.

Nu exagera, insa, nici in sens contrar adica eliminand total carbohidratii deoarece si acest lucru poate avea efecte negative asupra organismului. Cauta-i pe cei sanatosi si consuma-i in cantitati rezonabile!

Include in regimul tau zilnic acizi grasi saturati

Acizii grasi Omega-3 fac parte din grupul acizilor grasi nesaturati, absolut necesari in satisfacerea nevoilor nutritionale ale corpului tau. Diferitele tipuri de peste, cum ar fi ton, somon, hering, macrou sunt surse bogate de acizi grasi Omega.

Produsele lactate cu continut scazut de grasime, precum untul si branza contin, de asemenea, acizi grasi nesaturati. Daca iti doresti, cu adevarat, sa scazi in greutate, nu uita de alune si migdale iar lintea si mazarea sunt surse excelente de acizi grasi.

Un aport mai mare de proteine

Proteinele trebuie sa devina principala sursa de nutritie atunci cand limitezi cantitatea de grasimi si carbohidrati din dieta ta. Produsele de origine animala, cum ar fi carnea slaba, pieptul de pui, carnea de vitel sau de curcan constituie surse foarte bogate de proteine. Albusul de ou sau laptele praf degresat contin cantitati apreciabile de proteine.

Aceste produse alimentare este recomandat sa le asociezi, in regimul tau zilnic, cu legume si fructe in cantitati cat mai mari pentru a oferi organismului fibre, vitamine si minerale.

Planul celui mai rapid regim de slabire din lume

Incepe-ti ziua cu un pahar de apa calda cu suc de lamaie. Lamaia este cunoscuta pentru proprietatile ei de detoxifiere a organismului contribuind la emulsionarea grasimilor. Dimineata devreme, bea, cel putin, trei pahare de apa pe ora pentru detoxifierea corpului tau. Zilnic, consumul de apa trebuie sa atinga trei litri.

Dimineata, nu sari peste micul dejun. Acesta trebuie sa contina un ou fiert tare sau omleta, fulgi de ovaz sau de porumb, lapte degresat. De asemenea, se recomanda o banana la micul dejun sau fructe precum: mere, avocado, guava, pepene galben si pepene verde.

Pranzul este recomandat sa includa mai multe proteine: carne fiarta de pui, peste sau curcan la cuptor ori la gratar si o farfurie de salata preparata din legume proaspete – iata pranzul ideal. Salata de tofu, supa de spanac si tortillas din faina de grau integrala sunt, de asemenea, o buna combinatie pentru masa de pranz si indestulatoare.

Cina ar trebui sa fie cat mai usoara, de preferat, de tip vegetarian: o supa de morcovi, varza, sfecla, broccoli, rosii, salata verde si ceapa ar fi suficienta. Poti gati, de asemenea, legume in cantitati minime de ulei de masline extravirgin. Supele preparate din legume uscate precum si lintea sunt, si ele, foarte sanatoase.

Daca ai tendinta sa simti foame intre mese, ti-o poti potoli cu suc de fructe proaspete, alune, biscuiti din faina integrala de grau sau popcorn. Evita sucurile conservate, bauturile gazoase sau produsele alimentare pe baza de zahar.

Pierderea in greutate in mod sanatos poate fi reala daca tii seama de aceste sugestii. Consuma alimente in cantitati mici si gustari care au un indice cat mai scazut de calorii, pentru a mentine nivelul acestora la cotele standard.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cea mai rapida dieta din lume

Lasă un răspuns