Fereste-te de cancer cu ajutorul ghimbirului0 Comments

Publicat in:


Ghimbirul se cultiva in Africa, India si sudul Asiei cu preponderenta. Poate fi folosit atat la gatit, ca un condiment, dar si ca medicament natural.

Acesta este foarte cunoscut pentru proprietatile sale anticancer, iar cercetatorii sunt de parere ca poate fi considerat chiar un supliment nutritiv.

Ei sunt de parere ca un consum regulat igienizeaza sangele si tocmai de aceea ghimbirul protejeaza impotriva afectiunilor cardiovasculare.

Beneficiile anticancer ale ghimbirului

Beneficiile anticancer ale ghimbirului

De exemplu, in China, ghimbirul este remediul natural impotriva afectiunilor stomacale, pentru asiatici acesta fiind considerat un motor al organismului sanatos.

In cazul in care ai rau de masina sau de avion, putin ghimbir inainte de a urca la drum te poate ajuta sa scapi de emotii, frica sau stari de voma. Expertii considera ca o cana de ceai de ghimbir in fiecare dimineata este ideala pentru un sistem digestiv sanatos.

Pentru medicina Ayurvedica, ghimbirul este planta echilibrului, cea care reduce simptomele racelii si normalizeaza temperatura corporala.

Conform specialistilor, din ghimbir, lamaie si miere se obtine cea mai sanatoasa bautura, bogata in vitamine, cu rol de protejare a digestiei si cu importante proprietati antibiotice.

Trebuie sa mai stiti ca un consum regulat previne, dar si trateaza artrita. Acesta poate fi folosit atat ca tratament alternativ cat si complementar, avand beneficii asupra organismului pe termen lung.

Poti prepara o bautura naturala care te scapa de raceala din ghimbir pisat, pe care il lasi sa fiarba putin, dupa care il acoperi 15 minute. Adaugi miere si obtii o bautura ideala pentru momentele in care raceala iti da batai de cap.

In magazinele de profil, poti gasi si tablete de ghimbir, care pot fi administrate zilnic, dar numai la recomandarea medicului. Cercetatorii mai spun ca ghimbirul poate fi asezat atat in bucatarie, la raftul de condimente, cat si la cel de medicamente, pentru numeroasele sale beneficii asupra sanatatii.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Fereste-te de cancer cu ajutorul ghimbirului

Lasă un răspuns