Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 28, 2014

Cum arzi rapid caloriile?

Publicat pe 28 ian. 2014 at 10:00am

Daca esti printre persoanele care s-au ingrasat mult si doresc sa slabeasca, probabil ca iti doresti sa pierzi o parte din greutate cat mai rapid posibil. Iti prezentam, in continuare, cateva regimuri de slabire care te pot ajuta sa arzi rapid caloriile.

Cand iti doresti sa arzi rapid caloriile este esential sa te concentrezi mai mult pe cresterea masei musculare. Pentru a produce masa musuclara, corpul foloseste o cantitate mare de calorii. Exista diferite tipuri de exercitii care te pot ajuta sa iti cresti masa de fibre musculare, ridicarea greutatilor fiind insa considerata cel mai bun exercitiu pentru arderea caloriilor.

Cea mai rapida dieta din lume

Publicat pe 28 ian. 2014 at 9:58am
Ce presupune?

Cea mai rapida dieta din lume care urmareste scaderea in greutate a fost conceputa tinand cont de toate elementele nutritive esentiale pentru corpul tau. Astfel, prin aceasta dieta de slabit, esti in deplina siguranta iar modalitatea recomandata de pierdere in greutate este perfect sanatoasa.

Cea mai rapida dieta din lume! Exista sau este doar un mit? Ei bine, daca iti doresti sa stii care este cea mai rapida dieta din lume care te poate ajuta sa pierzi in greutate, atunci parcurge acest articol.

Cea mai rapida dieta este cea care duce la o pierdere vizibila in greutate in mod cat mai natural si, in timp nu apare efectul Yo-Yo. Astazi,…

Cele mai neasteptate cauze ale depresiei

Publicat pe 28 ian. 2014 at 5:00am

Foarte multi oameni din intreaga lume iau medicamente antidepresive, numarul celor care sufera de aceasta afectiune fiind in crestere.

Expertii cunosc factorii care declanseaza o depresie, in general. Stresul, lipsa banilor si problemele din relatiile de dragoste sunt factorii clasici care declanseaza aceasta afectiune.

Exista insa si factori surprinzatori responsabili de aceasta problema.

Depresia si sexul pasager

De exemplu, unul dintre acesti factori poate fi sexul pasager. Acesta inseamna placere, insa perioada de timp care urmeaza dupa o asemenea experienta nu este chiar atat de placuta.

Reprezentantele sexului frumos trec printr-o asemenea depresie mai mult decat barbatii. Richard Friedman,…

Permalink  |  Tagged with: , , ,