Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 27, 2014

Dieta de 2 zile

Publicat pe 27 ian. 2014 at 10:00am

Daca te-a preocupat aspectul propriu, cu siguranta ai testat pana acum fel de fel de programe, diete si produse de slabit, dar care au avut acelasi efect yo-yo de care nici nu vrei sa mai pomenesti: ai slabit foarte repede, pentru ca ulterior, revenind la stilul tau de viata obisnuit, ai pus la loc kilogramele.

Inainte de a te apuca efectiv de un software de slabit sau de vreo alta dieta inovatoare, nu uita ca moderatia trebuie sa existe in tot, chiar si atunci cand nu urmezi o dieta.

Iata o dieta ce tine 2 zile si are efect!

Top 3 diete de slabit

Publicat pe 27 ian. 2014 at 9:58am

Specialiştii de la US Health News au analizat zeci de regimuri, în încercarea de a descoperi care sunt cele mai bune.

Weight Watcher

Weight Watcher este o dietă foarte populară în Statele Unite, care conferă fiecărui aliment un punctaj. Pentru a slăbi, trebuie să te limitezi la consumul unui anumit punctaj pe zi.

Iată cum arată o variantă tipică de meniu:

Mic dejun: o ceaşcă de fulgi de ovăz (3 puncte); 100 g brânză de vaci degresată (3 puncte); o linguriţă gem (1 punct); un măr (0 puncte) Gustare: 6…

Invataturi de la mayasi pentru a avea un organism cat mai sanatos

Publicat pe 27 ian. 2014 at 5:00am

Civilizatia mayasa a prosperat timp de sase secole, inainte de prabusirea misterioasa, din jurul anului 900. Aceasta civilizatie avea insa multe secrete, gratie carora, in perioada sa de glorie, technology una dintre cele mai prospere.

Cateva secrete au ajuns pana la noi si ne-ar putea ajuta sa fim mai sanatosi si sa traim in armonie atat cu noi insine, cat si cu cei din jur.

Iata cateva dintre metodele aplicate de mayasi, care dadeau sens vietii lor, aducand echilibru si sanatate corpului si sufletului.

Semintele de chia sunt bune pentru un trup sanatos

Chia, derivat din cuvantul mayas ce desemneaza…