Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 26, 2014

6 sfaturi pentru a nu distruge dieta ta

Publicat pe 26 ian. 2014 at 10:00am

Incerci de luni intregi sa tii un regim de slabire, dar ti se pare ca undeva dai gres si nu reusesti sa ajungi la greutatea dorita? Iata la ce trebuie sa ai grija atunci cand incepi sa urmezi o dieta.

Esti la dieta, dar nu reusesti sa pierzi in greutate? Este posibil sa faci anumite greseli, care sa iti anuleze efortul si sa te descurajeze. Expertii spun ca de multe ori ajungem sa crestem involuntar consumul de calorii si sa ne sabotam regimul fara sa realizam.

Iata cele mai frecvente greseli pe care le poti face in timpul regimului de slabire:

Dieta cu paste

Publicat pe 26 ian. 2014 at 9:58am
Dieta cu paste – Regula de baza

Regula de baza atunci cand doresti sa slabesti sanatos este sa mentii o balanta echilibrata in alimentatie.

Dieta cu paste te ajuta sa-ti controlezi foamea, mai mult embrace si aminoacizi pe care organismul il transforma in serotonina (hormonul care da starea de bine).

Dupa ce ai ajuns la greutatea dorita, se poate respecta dieta aproximatv 3 zile pe saptamana pentru mentinere.

Dieta cu paste – LUNI:

Mic dejun: o cana de ceai verde, suc de pomelo, doua felii de paine prajita Ora eleven:00: o cana de ceai verde Pranz: 60 g de macaroane integrale…

Mersul pe bicicleta este daunator sanatatii

Publicat pe 26 ian. 2014 at 5:00am

O noua cercetare arata ca mersul pe bicicleta in oras ne poate dauna sanatatii. Cu toate ca biciclistii fac un mare bine pentru mediul inconjurator, ei risca sa se imbolnaveasca din cauza poluarii.

Expertii din Dublin au ajuns la concluzia ca ciclismul urban ne poate face mai mult rau decat bine, fiind periculos pentru inima si plamani, din cauza faptului ca respiram substante poluante periculoase din aer, in cazul in care mergem cu bicicleta prin marile orase.

In timp ce pietonii sunt expusi acestui risc, el este…