Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 21, 2014

Ce poti sa mananci ca sa ai un abdomen tonifiat

Publicat pe 21 ian. 2014 at 10:00am

Expertii in nutritie spun ca pe langa exercitii fizice intense si facute in mod regulat, un abdomen plat si frumos conturat are nevoie si de o alimentatie potrivita, asa ca ai foarte mare grija la ce mananci.

Se cunoaste faptul ca, desi toti oamenii au muschi pe abdomen, acestia nu se vad in cazul in care sunt acoperiti de grasime. Asa ca va trebui sa ai mare grija sa consumi atat proteine, cat si fibre si grasimi sanatoase.

In primul rand, controleaza-ti foamea, lucru pe care il poti face avand grija sa nu iti creasca nivelul de zahar din sange.

Cum poti sa slabesti rapid cu ceaiuri?

Publicat pe 21 ian. 2014 at 9:58am
Slabire cu ceai

Ceaiurile ocupa un loc de top pe lista alimentelor care te ajuta sa slabesti. Problema apare insa cand e vorba sa alegi sortimentele de ceai, pentru ca efectul sa fie cat mai spectaculos.

Specalistii orientali sustin ca nu slabesti band numai un anumit ceai, ci dimpotriva, ca in cazul oricarui aliment repetat la nesfarist, organismul incepe sa devina refractar si oboseste vazand ca primeste mereu acelasi preparat.

Solutia specialistilor in nutritie este un pachet de ceaiuri, care ajuta nu numai la slabit, dar si la mentinerea acelei stari de sanatate care te face sa te simti mereu bine si in largul tau.

Cel mai important este faptul ca, daca consuma…

Descoperire impotriva cariilor

Publicat pe 21 ian. 2014 at 5:00am

Expertii spun ca bomboanele care anihileaza bacteriile daunatoare din gura ar putea fi noua arma in lupta contra cariilor.

Bomboanele fara zahar, concepute de specialistii germani, contin bacterii „bune”, de tipul probioticelor (lactobacillus paracasei), care au rolul de a le inlatura pe cele daunatoare (steptococcus mutans), responsabile de aparitia cariilor.

Potrivit savantilor, pe masura ce bomboanele se dizolva in gura, bacteriile „bune” se elibereaza in saliva, diminunad abilitatea bacteriilor „rele” de a se depune pe suprafata dintilor.

Bacteria Steptococcus mutans, care se numara printre cele mai daunatoare dintre bacteriile care colonizeaza cavitatea bucala, transforma…