Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 20, 2014

Dieta de slabit cu efect rapid

Publicat pe 20 ian. 2014 at 10:00am
Cat slabesc?

Ideea din spatele acestei diete de slabit este destul de simpla: consuma mai putine calorii decat arzi. Desigur, ea este mult mai complexa, cum ar fi faza de initiere de 4 zile, care promoveaza consumul a 1.200 de calorii pe zi, pentru a preveni balonarea.

Dieta de slabit cu efect rapid promite celor care o urmeaza ca pot slabi pana la 10 kilograme intr-o luna. Ea este recomandata, in principal, pentru cei care sufera de obezitate abdominala, deoarece se pierde, in mare parte, din kilogramele din acea zona a corpului. Ea este asemanatoare cu dieta de slabit mediteraneana si promoveaza consumul a aproximativ 1.600 de calorii pe zi, cu…

Fructe si legume care te intineresc

Publicat pe 20 ian. 2014 at 9:58am

Se cunoaste faptul ca oamenii au nevoie de antioxidanti in fiecare zi. Rolul acestora in dieta este esential. Antioxidantii previn aparitia ridurilor si mentin sanatatea pielii, dar previn si aparitia celulelor canceroase.

Iata care sunt principalele fructele si legumele care te intineresc:

Rosiile contin licopen, un antioxidant care poate combate radicalii liberi. Este dovedit ca licopenul are capacitatea de a te proteja impotriva unor forme de cancer, inclusiv cancerul pulmonar.

Licopenul se gaseste in rosii si in pasta de rosii, marele beneficiu fiind acela ca efectele lui sunt…

Ce carente ai daca esti obosit permanent?

Publicat pe 20 ian. 2014 at 5:00am
Oboseala permanenta – Cauze

Oboseala persistenta, slabiciunea musculara, constipatia, amorteala si furnicaturile in maini si picioare, problemele de echilibru, depresia, pierderile de memorie, gustul amar din gura sau umflarea cavitatii orale sunt simptome ale carentei de vitamina B12.

Expertii sunt de parere ca printre alte motive, corpul nostru are nevoie de vitamina solubila in apa B12 pentru a fabrica celule sanguine rosii sanatoase, pentru functionarea corecta a sistemului nervos si pentru sinteza ADN, materialul genetic al tuturor celulelor.

Lipsa sau cantitatea insuficienta de B12 produce o serie de tulburari, dintre care multe sunt ascunse sau greu diagnosticabile.

„Este…