Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 18, 2014

Cea mai sanatoasa dieta din lume

Publicat pe 18 ian. 2014 at 10:00am

Expertii din SUA au declarat dieta DASH cea mai sanatoasa din lume, pentru al patrulea an consecutiv. In clasificarea facuta au fost luati in calcul mai multi factori.

De asemenea, o alta dieta populara este cea denumita „The Weight Watchers Diet„, ea fiind foarte apreciata de specialistii publicatiei americane „US News and World Report”.

Astfel, potrivit specialistilor, dieta DASH se caracterizeaza prin accentul pus asupra marimii portiilor de mancare consumate si asupra mentinerii unui echilibru intre consumul de proteine si carbohidrati.

Aceasta dieta ajuta persoanele…

Cum poti sa slabesti cand te uiti la televizor

Publicat pe 18 ian. 2014 at 9:58am

In SUA, o femeie obisnuita isi poate petrece si pana la cinci ore din zi uitandu-se la televizor.

Expertii afirma ca riscul de a pune pe tine kilograme creste cu 23% cu fiecare doua ore in plus petrecute cu ochii pironiti in fata televizorului, arata un studiu efectuat la Harvard.

Cercetatorii spun insa ca poti sa faci miscare si in timp ce te uiti la filmul preferat, dupa cum arata Cindy Whitmarsh, care recomanda exercitii de intensitate diferita efectuate in timpul pauzelor de publicitate.

In primul rand, poti sa…

Permalink  |  Tagged with: , , , ,

Depistarea bolilor de inima cu un test de sange

Publicat pe 18 ian. 2014 at 5:00am

Un test de sange elaborat de cercetatorii americani ar putea sa arate oamenilor daca sunt in pericol iminent de a face un atac de cord.

Testul de sange a fost creat de cercetatorii de la institutul de specialitate Scripps Research Institute din California, SUA.

Acest test reprezinta de fapt, o „biopsie fluida„, care ar putea indica daca o persoana are un risc crescut de a face infarct miocardic.

Expertii spun ca prin intermediul acestui test se poate detecta un anumit biomarker din sangele pacientului, acesta indicand acest risc cardiac iminent.

Specialistii spera…