Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 14, 2014

Remedii naturiste pentru probleme de sanatate

Publicat pe 14 ian. 2014 at 10:00am

Pernele medicinale, respectiv cele umplute cu ierburi de leac reprezinta o practica veche de sute de ani, de pe vremea cand natura generation singurul furnizor de tratamente impotriva bolilor care macinau sanatatea omului.

Omul a constatat acum mult timp ca parfumul discret al plantelor sau un simplu contact cu planta ii face bine, amelioreaza unele dureri sau stari mai ciudate.

Remediu pentru dureri de cap

Astazi, oamenii se intorc adesea spre trecut si natura, nefacand decat sa redescopere tratamentele naturiste de altadata.

Plantele culese din zone nepoluate, uscate si maruntite si apoi puse intr-un saculet de…

Legatura dintre fibre si silueta

Publicat pe 14 ian. 2014 at 9:58am

Specialistii afirma ca trebuie sa iubesti fibrele atunci cand vine vorba de alimentatie, caci ele te ajuta sa-ti mentii o buna sanatate a sistemului digestiv si sa tii la departare bolile cardiovasculare. In plus, fibrele te ajuta sa arati mereu tanar.

Iata cum poti creste cantitatea de fibre ingerate intr-o zi:

La micul dejun

In aceasta perioada a zilei in loc de o cana cu suc de portocale, care are 112 calorii si 0,5 fibre, alege o portocala mare, care contine 86 de calorii si 4 grame de fibre.

Mancand fructele cu coaja, atunci cand se poate, faci un mare serviciu…

Studiu: Orbirea ar putea fi invinsa

Publicat pe 14 ian. 2014 at 5:00am

O premiera in lumea medicala poate aduce o veste buna pentru persoanele care si-au pierdut vederea.

Astfel, savantii au decis ca orbirea ar putea sa fie prima dizabilitate majora care are sanse mari sa dispara si sa nu mai afecteze atat de multi oameni.

In SUA, un ochi bionic este deja pe piata, iar terapia cu celule stem pare sa refaca vederea soarecilor.

Oamenii de stiinta din Marea Britanie au reusit sa printeze cu succes celule ale retinei. Cercetatorii au mai utilizat tehnici de printare 3D cu celule…