Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie, 2014

Dieta cu portocale

Publicat pe 31 ian. 2014 at 10:00am
Dieta cu portocale

Dieta cu portocale este o dieta usor de tinut, intrucat nu presupune infometare, iar rezultatele se vad intr-un timp scurt. Principiul care sta la baza acestei diete de slabire este simplu: persoana care o urmeaza are voie sa consume 1 kg de portocale pe zi, lucru ce ii va permite sa resimta rapid senzatia de satietate si sa-si incarce organismul cu vitamine.

ATENTIE! Dieta cu portocale este contraindicata persoanelor alergice la citrice, cum este si normal.

Descopera in randurile care urmeaza in ce consta dieta cu portocale, cat poti slabi cu dieta cu portocale si in cat timp si ce alte beneficii aduc portocalele sanatatii.

[caption id=”attachment_13969″ align=”aligncenter” width=”300″ caption=”Dieta cu…

Mituri despre grasimea pe care o consumi in fiecare zi

Publicat pe 31 ian. 2014 at 10:00am

Expertii in nutritie considera in general ca grasimea saturata este un factor decisiv care provoaca boli cardiovasculare. In plus, se crede ca ea blocheaza arterele si creste riscul de infarct.

Cu toate acestea, informatiile sunt relative, adevarul fiind departe de aceste ingrijorari.

Grasimea saturata si acidul stearic

Specialistii in nutritie ii sfatuiesc pe oameni sa consume putina grasime saturata, deoarece si-ar pune sanatatea in pericol.

Acesta este un mit care s-a raspandit de-a lungul timpului, caci rezultatele unui studiu recent arata ca grasimea saturata nu ne face chiar atat de mult rau.

Potrivit savantilor, acidul stearic…

Plante pe care nu ai vrea sa le ai in casa

Publicat pe 31 ian. 2014 at 5:00am

In cazul in care ti-ai facut o gradina acasa sau pur si simplu iubesti plantele, afla ca exita anumite specii care nu pot „coabita” cu oamenii.

Fie ca sunt otravitoare, miros urat sau ne sunt intr-un alt mod daunatoare, specialistii le-au plasat pe lista neagra a plantelor pe care nu le-ai vrea in casa ta.

Va prezentam cateva astfel de plante, despre care ar trebui sa stii mai multe tocmai pentru a le putea ocoli.

Branca ursului gigantica (Heracleum mantegazzianum)

Pielea care vine in contact cu seva plantei branca ursului gigantica, devine…

Dieta pe grupe de sange – o dieta speculativa

Publicat pe 30 ian. 2014 at 10:00am

Dietele apar aproape zilnic, unele fiind atat de ciudate incat nici nu sunt bagate in seama de marea majoritate – cum e cazul dietei cu vata, urmata de cateva dintre modele -, in timp ce altele isi gasesc adepti, promovand, pana la urma, un stil de viata sanatos.

Dieta dupa grupa de sange

Specialistii s-au oprit recent asupra dietei dupa grupele de sange. Cartea in care aceasta este promovata a devenit best-seller, fiind tradusa in 52 de limbi si vanzandu-se in…

Ce alimente trebuie sa contina dieta de iarna?

Publicat pe 30 ian. 2014 at 9:58am

Iarna este anotimpul „propice” pentru a mai colecta cateva kilograme, mai ales din cauza temperaturilor mai scazute, care ne fac sa fim mai putin activi din punct de vedere fizic, insa si a preparatelor hipercalorice specifice acestei perioade a anului.

Legumele si frcutele proaspete

In plus, la aceasta contribuie si lipsa legumelor si a celorlalte alimente proaspete de pe piata.

Modificarile de temperatura cresc apetitul pentru alimente cu procent mai mare de grasimi decat vara, la fel si pentru cele cu continut mai mare de carbohidrati concentrati. Asta si pentru ca organismul simte nevoia…