Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

decembrie 16, 2013

Un medicament cu efecte rapide impotriva hepatitei C a fost aprobat in SUA

Publicat pe 16 dec. 2013 at 5:10am

Administratia pentru Produse Alimentare si Medicamente din Statele Unite ale Americii (FDA) a aprobat un medicament mult asteptat impotriva hepatitei C. Expertii spun ca acest medicament poate oferi in viitor un remediu mai rapid pentru milioanele de persoane infectate cu acest virus care afecteaza ficatul.

Compania Gilead Sciences care produce medicamentul a afirmat ca FDA a aprobat Sovaldi in combinatie cu alte medicamente mai vechi pentru a trata principalele forme de hepatita C, informeaza Associated Press.

Medcii sunt de parere ca tratamentele actuale pentru…

Problemele arterelor rezolvate cu diamante

Publicat pe 16 dec. 2013 at 5:00am

Medicii cauta sa identifice metode noi si surprinzatoare cu care sa lupte impotriva diferitelor afectiuni cu care se confrunta omenirea. Se stie ca bolile de inima fac ravagii in randul oamenilor, asa ca expertii sunt tot timpul in cautarea unor noi tehnici pentru a diminua sau combate efectele bolilor coronariene.

Astfel, cei care au probleme cu arterele, mai exact cu depunerea unor placi pe interiorul lor, au acum la dispozitie un nou tratament, care foloseste un instrument acoperit cu un diamant.

Este vorba, in principal, de probleme…