Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

decembrie 3, 2013

Trucuri pentru orice defect al siluetei

Publicat pe 03 dec. 2013 at 12:00pm

Daca vrei sa arati grozav in orice situatie si sa nu-ti faci probleme pentru felul in care arati, ar trebui sa gasesti o solutie pentru a ascunde zonele-problema si pentru a scoate in evidenta ce ai mai frumos.

Ce este de facut?

Iata solutia pentru cele mai frecvente probleme:

De exemplu, daca arati ca un baiat si vrei sa ai curbe de femeie, incearca sa alegi haine care sa-ti creeze o imagine delicata, feminina, si care iti pun in evidenta talia, spun stilistii.

O jacheta cambrata pe corp creeaza iluzia unei talii de viespe,…

Recomandari pentru a slabi impreuna cu partenerul tau

Publicat pe 03 dec. 2013 at 11:58am

Viata de cuplu te poate aduce in situatia sa constati ca nu-i chiar atat de usor sa-ti pastrezi linia siluetei. Barbatul se lamenteaza in fata unei salate, iar femeia atunci cand vede farfuria cu cartofi prajiti sau o portie de prajituri.

Pentru a va gasi pe aceeasi lungime de unda si a da jos impreuna kilograme, nimic nu este mai potrivit decat un program bine pus la punct.

Atunci va trebui sa cautati idei de meniuri, sfaturi, pentru a fi motivati. Le puteti descoperi parcurgand prezentele explicatii oferite de portalul Femme Actuelle….