Studiu: Somnul este secretul frumusetii0 Comments

Publicat in:
Etichete: frumusete, frumusetea pielii, somnul, somnul de frumusete, studiu, studiu somn

Cercetatorii au confirmat prin studiile lor o veche conceptie despre mentinerea frumusetii. Acestia au constatat ca somnul este cu adevarat secretul simplu care sta in spatele ei.

Somnul de frumusete

Somnul de frumusete

Savantii suedezi de la un institut de specialitate, Karolinksa Institutet, au cerut unui numar de 40 de voluntari sa analizeze fotografiile unor barbati si femei inainte si dupa ce persoanele din poze nu au dormit timp de 31 de ore.

Testul suedezilor a avut ca scop identificarea anumitor semne care tradeaza oboseala doar dupa aspectul fetei unei persoane. In plus, specialistii au vrut sa vada daca lipsa somnului schimba trasaturile fizice ale unui om.

Suedezii au constatat ca aceste semne pot fi observate mai ales daca oamenii nu se odihnesc indeajuns. In plus, ei spun ca o persoana nu mai este atat de atragatoare dupa ce nu se odihneste destul de mult.

Semnele cele mai evidente sunt:

  • ochii rosii,
  • cearcanele si
  • ridurile care apar pe fata.

De asemenea, cercetatorii au constatat si ca oamenii care nu dorm destul arata mai tristi decat ceilalti. Afectate sunt, in primul rand, gura, ochii si pielea.

Acestea sunt elemente importante in comunicarea interumana, consecintele acestei probleme putand sa apara in relatiile sociale de zi cu zi ale oamenilor, se arata in articolul aparut in revista „Journal of Sleep”.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Studiu: Somnul este secretul frumusetii

Lasă un răspuns