Arderea kilocaloriilor fara a merge la sala0 Comments

Publicat in:
Etichete: arderea kilocaloriilor, cum slabesc fara sala, kilocalorii, slabire fara efort, slabire fara sala

Daca sportul nu este una din activitatile tale preferate, insa vrei sa arzi cateva calorii, trebuie sa afli ca acest lucru este posibil. Un studiu recent demonstreaza ca persoanele care nu merg la sala pot arde pana la 600 kilocalorii, fara un efort prea mare. Te-am facut curios/curioasa? Citeste continuarea acestui articol…

Slabire fara efort

Slabire fara efort

Un studiu realizat la Universitatea Chester din Marea Britanie confirma faptul ca poti arde minimum 40 de kilocalorii in fiecare ora, fara sa depui un efort prea mare. Tot ce trebuie sa faci este sa intreprinzi diferite activitati casnice sau nu stand in picioare.

In ce a constat studiul si rezultatele acestuia

Studiul a constat in urmarirea unui numar de 10 persoane care, timp de o saptamana, au lucrat la birou in picioare timp de minimum 3 ore in fiecare zi. La sfarsitul studiului, s-a constatat faptul ca statul in picioare a determinat o crestere a pulsului subiectilor, ducand in final la o ardere de 42 de kilocalorii pe ora. In timp de o saptamana, subiectii au ars 630 de kilocalorii, fara a depunde vreun alt efort.

Daca vrei sa slabesti si tu prin aceasta metoda, iti punem la dispozitie cateva trucuri prin care kilocaloriile sa fie arse intr-un mod normal si placut.

Iata care sunt activitatile pe care le poti intreprinde stand in picioare:

  • plimbarea sau mersul pe jos,
  • servirea unor gustari sau chiar a micului dejun,
  • gatitul si pregatirea meselor,
  • vorbitul la telefon sau desfasurarea diferitelor activitati pe smarphone,
  • privitul la televizor si
  • discutiile cu apropiatii.
Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Arderea kilocaloriilor fara a merge la sala

Lasă un răspuns