Secretele slabirii0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente de slabire, alimente de slabit, carne, iaurt, oua, secrete de slabit, secrete slabire, trucuri

Expertii spun ca o dieta care da rezultatele cele mai bune intr-un timp scurt este unul dintre cele mai dorite lucruri de catre cei care se chinuie sa slabeasca.

Iata cateva secrete, dezvaluite de un specilist in domeniu, care ar putea ajuta pe oricine in aceasta privinta.

Secrete slabire

Secrete slabire

Iaurtul

Expertii spun ca se cunoaste faptul ca iaurtul ofera multe beneficii sanatatii corpului nostru.

Expertii recomanda sa se consume trei pahare de iaurt sau lapte, care au rolul de a completa o dieta zilnica ce nu va da niciodata gres.

De asemenea, exista si alte categorii de alimente care ii pot ajuta pe oameni sa scape de kilogramele nedorite fara a se infometa. Expertii din SUA le recomanda femeilor, de exemplu, sa consume anumite produse.

Cerealele si legumele

Savantii sustin ca femeile ar trebui sa manance zilnic cereale, insa nici legumele nu trebuie ignorate, acestea aducand numeroase beneficii sanatatii noastre.

Fructele

Nutritionistii spun ca un alt secret in ceea ce priveste dieta este cel referitor la faptul ca fructele sunt un alt ingredient care nu trebuie sa lipseasca din hrana femeilor din fiecare zi.

Carnea

Nutritionistii mai spun ca si carnea este destul de importanta. De exemplu, aproximativ 150 de grame de carne si fasole vor da energia necesara, fara a avea grija ca ingrasa.

Uleiul de masline si ouale

Daca este folosit ulei, se recomanda cel de masline. Femeile care consuma oua trebuie sa stie ca ele dau senzatia de satietate. In plus, expertii spun ca galbenusul de ou ajuta la protejarea vederii, insa contine si colesterol.

Mai mult, o omleta in care se pun trei albusuri si un galbenus de ou este solutia perfecta pentru cine tine o asemenea dieta.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Secretele slabirii

Lasă un răspuns