Secretele frantuzoaicelor pentru o silueta perfecta0 Comments

Publicat in:
Etichete: cum sa am o silueta, secrete, secrete silueta perfecta, silueta de invidiat, trucuri

Daca te vei plimba pe strazile din Paris, vei vedea foarte multe siluete de invidiat si foarte putina lume care sa aiba probleme cu obezitatea, spre deosebire de alte tari.

Asta se intampla datorita unui mod de gandire pe care il impartasesc majoritatea femeilor de acolo.

Si totusi care sunt secretele frantuzoaicelor?

Silueta perfecta

Silueta perfecta

Eliminarea stresului

Este bine sa nu te stresezi asa mult: frantuzoaicele nu sunt atat de obsedate de sentimetul de regret si rusine daca aleg un produs mai gras. Asta pentru ca ele mananca orice, dar in cantitati reduse. In acest fel, nu apar frustrari culinare care sa te faca sa renunti la dieta.

Mai putina paine, ciocolata sau vin

Cu toate acestea, este bine sa eviti painea, ciocolata sau vinul, daca vrei sa le urmezi exemplul indeaproape.

Bucura-te de  ceea ce consumi

Incearca sa te bucuri de ce consumi: nu o sa vezi francezi care sa manance pe drum sau repede, in picioare. Ei stau la masa cu prietenii, vorbesc, se bucura de ce consuma si, in acest fel, se satura mai repede.

Alimentele prospete

Ar fi bine sa mananci alimente proaspete, integrale: de exemplu, in Franta, gasesti fructe si legume proaspete la orice magazin, piata si chiar cafenele. Dar nici in Romania nu este greu sa le gasesti, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa iti doresti sa mananci sanatos. In special cand mananci fructe, nu le coji de piele, ci doar spala-le bine.

Mirodeniile

Este recomandat sa amesteci mancarea cu mirodenii pentru ca cu cat varietatea gustului este mai mare si aroma mai intensa, cu cat senzatia de satietate va aparea mai repede.

Iaurtul

Mananca iaurt si vei vedea ca iti va fi mai bine: este bogat de proteine si calciu si ajuta mult la sanatate, daca il consumi de doua ori pe zi.

Poftele

Da ascultare poftelor tale: poftele sunt cat se poate de normale, iar daca nu tii cont de ele, te vei abtine catva timp, dupa care vei manca mai mult decat este nevoie. In schimb, daca mananci din cand in cand cate ceva dulce sau alt aliment pe care il adori, iti va fi mai simplu sa mentii dieta.

Ai grija ce bei!

In plus, ai grija la ce bei, caci s-ar putea sa obtii mai multe calorii astfel decat prin mancare. Lasa deoparte sucurile, alcoolul in exces si cafeaua cu foarte multa frisca.

Nu fuma!

Nu fuma: desi multi parizieni fumeaza, acest obicei este interzis cu desavarsire in locurile publice, asa ca sunt obligati sa traiasca cat mai sanatos.

Fa miscare!

Fa mai multa miscare, mergi pe bicicleta sau pe jos la serviciu, in functie de distanta pe care o ai de parcurs. In acest fel, vei face sport fara sa-ti trebuiasca cateva ore in plus in care sa te duci la sala.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Secretele frantuzoaicelor pentru o silueta perfecta

Lasă un răspuns