Top produse din plante pentru piele iritata0 Comments

Publicat in:
Etichete: ceai, creme, iritatie, piele iritata, piele rosie, plante, produse, rosii, sare

Medicii spun ca pielea se poate irita foarte usor, mai ales odata cu venirea anotimpului rece. Pentru a evita acest lucru sau pentru a-l repara, trebuie sa iei masurile necesare. Printre produsele care te pot ajuta in acest sens sunt cele naturale, din plante.

Iata ce ar trebui sa ai tot timpul la indemana pentru situatiile de urgenta:

Produse naturale pentru piele iritata

Produse naturale pentru piele iritata

Uleiul de masline

Trebuie sa stii ca eczemele si psoriazisul pot fi tratate cu ulei de masline, dupa cum spune dermatologul Cristopher Dannaker, de la Universitatea din California. Asta pentru ca spre deosebire de produse chimice din comert, uleiul nu are factori iritanti, ci doar ajuta pielea sa se calmeze si sa se refaca.

Apa minerala

Apa minerala pulverizata pe piele te poate ajuta sa te vindeci de arsuri provocate de soare, iritatii si mancarimi, datorita efectelor antiinflamatorii.

Sarea de mare

Expertii spun ca acneea poate fi tratata daca iti cureti fata in fiecare zi cu un scrub cu sare de mare, care este si un antiseptic natural. Apoi vei putea sa aplici pe chipul tau o masca de iaurt, pe care sa o lasi sa actioneze 15-30 de minute. Acidul lactic va functiona ca exfoliant si iti va conferi o stralucire naturala. Iaurtul ajuta si la netezirea ridurilor fine.

Rosiile, bune pentru pielea ta

Expertii sustin ca vitaminele A si C pe care le gasesti in rosii te ajuta sa iti mentii sanatatea pielii tale. Rosiile au efect astringent si sunt bune pentru pielea grasa, scapand-o de excesul de sebum. Aplica pur si simplu pulpa rosiei si lasa sa actioneze o ora.

Ceaiul verde sau negru

Trebuie sa stii ca fitonutrientii din ceaiul verde si negru reduc inflamarea vaselor de sange dupa mici arsuri. Astfel, daca te-ai ars sau oparit putin in bucatarie, pune niste ceai rece pe un prosop si foloseste-l ca pe o compresa, iar pielea ta se va transforma in bine.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Top produse din plante pentru piele iritata

Lasă un răspuns