Luteina sau cum poti avea o vedere minunata0 Comments

Publicat in:
Etichete: imbunatatirea vederii, la ce ajuta, luteina, sensibilitate la contrast, suplimente cu luteina, vedere, vederea

Persoanele care observa ca au probleme cu vederea in momentul in care conduc pe timp de noapte trebuie sa se indrepte spre suplimentele cu luteina, o substanta care poate face minuni pentru ochii nostri.

Imbunatatirea vederii cu luteina

Imbunatatirea vederii cu luteina

Unde gasim luteina?

Expertii spun ca luteina se gaseste in principal in legumele cu frunze, ea avand capacitatea de a ne imbunatati vederea pe timp de noapte.

In cadrul unui studiu efectuat de savantii chinezi, s-a observat ca oamenii care au luat suplimente cu luteina in fiecare zi, in cursul unui an, au inregistrat o imbunatatire a vederii.

In plus, expertii au constatat ca sensibilitatea la contrast a fost si ea imbunatatita, le fel intamplandu-se si atunci cand ei au fost confruntati cu lumina intensa. Acestea pot duce la o vedere mai buna pe timp de noapte, atunci cand oamenii sunt la volan.

Potrivit specialistilor, luteina se gaseste in tesutul ocular sanatos, mai exact in retina, si este responsabila de exactitatea vederii noastre.

In conditiile in care, nivelul ei este scazut, factorii declansatori se pot gasi in alimentatia neadecvata, in fumat si expunerea la razele ultraviolete ale soarelui.

Urmarea este deteriorarea vederii persoanei respective. Expertii recomanda o alimentatie bogata in fructe si legume, conform unui studiu facut la Universitatea din Texas, SUA.

Totusi, cei care vor sa aiba o vedere mai buna trebuie sa ia suplimente cu luteina, mai spun specialistii in domeniu.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Luteina sau cum poti avea o vedere minunata

Lasă un răspuns