Dieta-minune cu ajutorul bananelor0 Comments

Publicat in:
Etichete: banane, dieta cu banane, dieta de slabit cu banane, dieta minune, slabire cu banane

Internetul si mass-media sunt pline de idei ale unor diete care mai de care mai interesante si care te pot face sa scapi de kilogramele in plus cat se poate de rapid.

Nutritionistii sustin insa ca multe dintre aceste asa-zise diete nu sunt verificate si te-ar putea chiar imbolnavi.

Exista insa si oameni care sustin ca au reusit sa dea jos multe kilograme si sa isi mentina un tonus muscular deosebit cu ajutorul fructelor exotice, de exemplu.

Nutritionistii spun ca acest aspect este posibil, insa dieta trebuie efectuata sub un control strict exercitat de un specialist.

Este si cazul lui Loni Jane Anthony, in varsta de 25 de ani, o tanara australianca care povesteste zilnic, pe Internet, cum tine o dieta minune care „i-a salvat viata”. Cel putin asa sustine tanara din Australia! Unii sunt de acord cu ea, altii, dimpotriva o contrazic!

Dieta cu banane

Dieta cu banane

Gravida acum in luna a sasea, Loni sustine ca mananca la fiecare mic dejun 10 banane, fapt care a salvat-o de efectele unei vieti pline de petreceri, nopti pierdute, exces de alcool, droguri si sex la intamplare, scrie The Frisky.

Ea sustine ca pe langa micul dejun cu banane, in restul zilei, mananca numai fructe si legume crude si se filmeaza consumandu-le.

Cateva milioane de oameni ii urmaresc in fiecare zi filmuletele postate pe Instagram. In momentul in care tanara a anuntat ca este insarcinata, membrii „comunitatii” create de ea, de ordinul milioanelor, au felicitat-o calduros pentru eveniment.

Multi dintre cei care o urmaresc spun ca este iresponsabila si narcisista, dieta promovata de ea fiind una extrema si nu are efectele pe care tanara le promoveaza.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta-minune cu ajutorul bananelor

Lasă un răspuns