Cele mai simple metode pentru a incetini imbatranireaUn comentariu

Publicat in:
Etichete: combaterea imbatranirii, cum sa arati mai tanar, cum sa arati mai tanara, imbatranirea, incetinirea imbatranirii, metode, modalitati naturale, sfaturi, trucuri

Cu toate ca procesul de imbatranire este natural si nu poate fi oprit, exista metode la indemana oricui prin care putem actiona impotriva acestuia.

Potrivit publicatiei Fitnea, exista mai multe modalitati naturale disponibile pentru a incetini procesul de imbatranire si care ne pot face sa aratam mai tineri.

Combaterea imbatranirii

Combaterea imbatranirii

Beti apa cat mai multa!

Organismul uman contine aproximativ 70% apa si rutina de zi cu zi diminueaza aceasta resursa valoroasa, care trebuie sa fie completata.

Incearca sa bei un minim de 8 pahare de apa in fiecare zi! Continutul adecvat de apa din organism va mentine organele interne hidratate si intr-o buna stare de functionare.

In plus, aceasta poate ajuta sistemul digestiv sa functioneze fara probleme si va stopa anumite nereguli ale intestinului. Apa va ajuta pielea sa arate flexibila, vibranta si supla, mentinand-o hidratata si eliminand toxinele din organism.

Eliminati, pe cat posibil, stresul!

Fiecare persoana are un anumit stres in viata ei, insa daca inveti sa-l gestionezi, iti va fi cu mult mai bine. Cand esti stresat, poti pierde echilibrul natural al organismului, care la randul sau cauzeaza secretia de hormoni, celule-reparatoare, cat si generarea de colagen.

Exista mai multe modalitati prin care poti reduce stresul mental. Respiratia profunda si meditatia poate reduce stresul, creste fluxul de oxigen si de sange si imbunatateste nivelul de energie.

Face-ti-va o masca cu fructe pe placul dvs.

Un amestec de papaya exfoliaza pielea uscata si reduce depunerile de melanina, prin enzima din fruct, numita papaina. Puteti freca o capsuna feliata, aceasta continand mult beta-caroten si vitamina A, care ajuta la regenerarea colagenului.

Aloe vera este o alta solutie indicata in ingrijirea pielii. Efectul anti-imbatranire se manifesta prin eliminarea liniilor faciale si a ridurilor.

Exercitiul reprezinta un pas esential in orice regim de ingrijire a pielii. Acestea vor contribui la mentinerea tonusului muscular, flexibilitatea si imbunatateste starea generala de sanatate, prin protejarea impotriva problemelor cu inima.

Exerciile fizice vor spori fluxul de sange in tot corpul si poate sa mentina in forma creierul. Un mod la indemana oricui de a efectua miscare este mersul pe jos.

Este important sa aveti o dieta sanatoasa!

Expertii recomanda sa aveti un plan de regim alimentar bine echilibrat, cu majoritatea alimentelor legume si fructe. Stai departe de carne rosie sau fructele de mare, daca este posibil. Renunta la painea alba si alege produse din cereale integrale.

De asemenea, fructele si legumele asigura organismului antioxidanti vitali in lupta impotriva radicalilor liberi, unul din factorii care contribuie la bolile legate de varsta. Mancatul sanatos te va ajuta sa arati si sa te simti mai bine.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cele mai simple metode pentru a incetini imbatranirea

Un comentariu

  1. leo

    Foarte fain articol, multumim mult.
    Nu uitati de somn, somnul inainte de ora 22 regenereaza celulele in mod spectaculos; daca se doarme intre 22 si 3, pare-mi-se, e cel mai bun ciclu de somn! (zic eu si scriu asta la 12 noaptea :D)

Lasă un răspuns