Prevenirea caderii parului prin metode naturiste0 Comments

Publicat in:
Etichete: caderea parului, femei, fire de par, Tratament, tratament naturist

Majoritatea femeilor stiu ca ar fi de dorit pentru a preveni caderea parului sa poata folosi produse naturale, care sunt preferabile tratamentelor costisitoare din saloane, mai ales ca acestea nu dau intotdeauna rezultatele cele mai satisfacatoare.

Expertii va recomanda cateva sfaturi venite din Orient, usor de urmat de fiecare acasa, eficiente in reducerea caderii parului.

Caderea parului tratament naturist

Caderea parului tratament naturist

Faceti tratamente cu ulei fierbinte!

Specialistii in tehnici de infrumusetare spun ca uleiul natural de masline, nuca de cocos sau de rapita se incalzeste usor, nu prea fierbinte. In acest caz, se maseaza usor scalpul, se acopera si se lasa asa timp de o ora, dupa care se spala bine cu sampon.

Sucurile naturale sunt numai bune pentru frumusetea parului tau!

Puteti freca scalpul fie cu zeama de usturoi, de ceapa sau de ghimbir. Se lasa asa peste noapte si dimineata se spala foarte bine, iar rezultatele vor fi fantastice.

Masajul la scalp este foarte important!

Expertii spun ca masarea scalpului pentru cateva minute pe zi va ajuta la stimularea circulatiei.

Buna circulatie in scalp pastreaza foliculii capilari activi. In acest mod, circulatia poate fi imbunatatita prin masajul cu ajutorul a cateva picaturi de ulei esential de lavanda sau susan.

Antioxidantii

Antioxidantii au un rol semnificativ in tratamentul parului. Aplicati ceai verde cald, circa doua pungi preparate intr-o cana de apa pe scalp, lasati acest amestec timp de o ora, apoi clatiti parul.

Ceaiul verde contine antioxidanti care previn pierderea parului si stimuleaza cresterea acestuia.

Meditatia inseamnat tinerete pentru parul tau!

De cele mai multe ori, cauza principala in pierderea parului este stresul si tensiunea. Meditatia poate ajuta la reducerea acestuia si iti poate restabili echilibrul hormonal.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Prevenirea caderii parului prin metode naturiste

Lasă un răspuns