Alimente cu care slabesti in mod placut0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente pentru slabire, alimente pentru slabit, alimente slabire, slabire placuta

Un studiu al expertilor de la Universitatea din Tel Aviv a reusit sa puncteze cateva alimente care, administrate conform prescriptiei si fara exces, pot contribui la scaderea in greutate, atat direct, datorita cotinutului limitat de calorii, cat si indirect prin prelungirea senzatiei de satietate dupa mese.

Alimente pentru slabit

Alimente pentru slabit

Torutul de dimineata

De exemplu, specialistii spun ca tortul de dimineata este sanatos! Prin testari efectuate pe persoane sanatoase, s-a ajuns la concluzia ca, dupa obisnuitul mic dejun recomandat in cadrul regimului de slabire, este indicata si o mica felie de tort (50-70 g).

Asta pentru ca aportul de hidrocarbonati ai acesteia va taia senzatia de foame care se instaleaza de obicei, dupa un mic dejun alcatuit din fructe.

Testele efectuate pe persoane carora li s-a recomandat un regim sever de slabire au aratat ca, dupa opt luni, cei care tinusera acest regim au slabit cu 5,7 kg, in timp ce ceilalti, care si-au permis mica felie de tort, slabisera spectaculos cu 20 kg.

Supa spaniola Gazpacho

Supa spaniola Gazpacho este si ea recomandata pentru cei care vor sa piarda din greutate. Fata de salate, care pot fi consumate si ele la alte ore, supa are avantajul ca este mai bine primita de sistemul digestiv si are un continut caloric foarte scazut.

Pe Internet, puteti gasi multe retete pentru o astfel de supa, care au la baza:

  • telina,
  • castravete,
  • usturoi,
  • ardei verde,
  • ulei de masline,
  • rosii,
  • otet de mere.

Fulgi de ovaz cu nuci

Este bine sa mancati fulgi de ovaz cu nuci, deoarece acestia accelereaza tractul digesiv, in timp ce nucile se digera mai greu. Combinatia lor da o senzatia de satietate care dureaza mult, datorita nucilor.

Acest amestec se poate face mai legat cu iaurt degrasat sau mai diluat cu putina supa. Inainte de a inghiti acest amestec, el trebuie bine mestecat.

Nutritionistii spun ca cine are probleme privind dentitia, poate macina nucile, inainte de a le introduce in fulgii de ovaz.

Ciocolata neagra

Ciocolata neagra, cea care are un continut ridicat de cacao reprezinta cel mai bun desert pentru cine doreste sa slabeasca. Potrivit nutritionistilor, o tableta de 100 grame satisface pofta de dulciuri pe intreaga zi, iar aportul caloric este minim. In plus, ajuta la mentinerea unei bune stari de spirit si a puterii de munca.

Expertii atentioneaza ca apeland la alte genuri de ciocolata, obtii efectul contrar: te ingrasi. Si mai trebuie tinut seama de un detaliu: nu se recomanda cardiacilor, atunci cand le este interzisa si cafeaua.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Alimente cu care slabesti in mod placut

Lasă un răspuns