Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 14, 2013

Cum slabesti in aceasta toamna?

Publicat pe 14 nov. 2013 at 12:00pm

Un studiu realizat in SUA, pe un esantion de 1.500 de mamici de toate varstele, a scos la iveala faptul ca toamna chiar este cel mai bun anotimp pentru a demara lupta cu kilogramele.

Din momentul in care copii se reintorc catre scoala, asta se traduce in mai mult timp pentru tine.

In plus, toamna are o oferta bogata cand vine vorba de fructe sau legume. Este bine sa le incerci pe cele de sezon. Poti sa mananci orice combinatie: dovlecel pasat cu suc de lamaie, salate sau supa din orice legume.

Marul…

Cum ne mentinem sanatosi cu salata si suc de cruditati?

Publicat pe 14 nov. 2013 at 11:58am
Dieta cu legume

Printre dietele nenumarate care sunt promovate peste tot se gaseste si dieta cu legume – o dieta de slabit benefica si sanatoasa organismului dvs. Daca vreti sa slabiti, cumparati cate putin din fiecare si faceti salata de cruditati.

Pentru dieta cu cruditati, puteti folosi:

cartofi, morcovi, telina, varza, sfecla rosie, radacina de patrunjel, patrunjel frunze, hrean.

Pentru gust, folositi un mar, banana ori cateva picaturi de lamaie.

Expertii in nutritie spun ca pentru o singura portie se foloseste cate putin din legumele enumerate mai sus, in functie de combinatiile pe care vreti sa…

Top produse din plante pentru piele iritata

Publicat pe 14 nov. 2013 at 5:00am

Medicii spun ca pielea se poate irita foarte usor, mai ales odata cu venirea anotimpului rece. Pentru a evita acest lucru sau pentru a-l repara, trebuie sa iei masurile necesare. Printre produsele care te pot ajuta in acest sens sunt cele naturale, din plante.

Iata ce ar trebui sa ai tot timpul la indemana pentru situatiile de urgenta:

Uleiul de masline

Trebuie sa stii ca eczemele si psoriazisul pot fi tratate cu ulei de masline, dupa cum spune dermatologul Cristopher Dannaker, de la Universitatea din California. Asta…