Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie, 2013

Secretele frantuzoaicelor pentru o silueta perfecta

Publicat pe 30 nov. 2013 at 12:00pm

Daca te vei plimba pe strazile din Paris, vei vedea foarte multe siluete de invidiat si foarte putina lume care sa aiba probleme cu obezitatea, spre deosebire de alte tari.

Asta se intampla datorita unui mod de gandire pe care il impartasesc majoritatea femeilor de acolo.

Si totusi care sunt secretele frantuzoaicelor?

Eliminarea stresului

Este bine sa nu te stresezi asa mult: frantuzoaicele nu sunt atat de obsedate de sentimetul de regret si rusine daca aleg un produs mai gras. Asta pentru ca ele mananca orice, dar in cantitati reduse. In acest fel, nu apar frustrari culinare…

Care sunt motivele pentru care nu functioneaza o dieta?

Publicat pe 30 nov. 2013 at 11:59am

Te-ai decis sa slabesti si iei masurile pe care le consideri necesare, dar nu vezi rezultatele la care te astepti. Cel mai probabil gresesti ceva in ceea ce priveste stilul tau de viata, ceva la care nu te-ai astepta sa-ti dauneze.

Iata cateva exemple de greseli involuntare:

Cerealele la micul dejun

Daca mananci cereale la micul dejun, acest demers nu este cel mai corect. Un studiu realizat in Statele Unite arata ca acest tip de mancare la micul dejun, cerealele, este adesea indulcit si duce la cresterea poftei de mancare pe parcursul zilei,…

De ce nu ar trebui sa bea femeile alcool?

Publicat pe 30 nov. 2013 at 5:00am
Alcoolul la femei

Persoanele de sex feminin trebuie sa fie mai prudente cand e vorba de alcool, daca ar fi sa ne luam dupa concluziile studiilor stiintifice care evidentiaza consecinte neasteptate asupra acestei categorii de consumatori.

Intr-un articol publicat de Le Figaro, medicii revin asupra ideii ca femeile sunt mult mai vulnerabile decat barbatii la efectele alcoolului. Datele statistice arata ca incepand din 1970 incoace, a crescut consumul de alcool, mai ales in randul femeilor.

Astfel, ca sa le determine sa constientizeze ce efecte au bauturile alcoolice asupra organismului, au aparut numeroase studii. Cateva dintre acestea vi le aducem si noi in prim-plan.

Cum poti afla daca ai probleme cu inima?

Publicat pe 29 nov. 2013 at 5:03am

O noua cercetare efectuata de expertii in domeniu arata ca semnele care prevestesc moartea din cauza unor probleme cardiace grave pot fi observate de oameni cu cateva saptamani inainte.

Semnele care arata ca exista un pericol de stop cardiac subit ar putea sa fie observate chiar cu o luna inainte de aparitia unui asemenea eveniment tragic.

Cercetatorii americani au facut un studiu de profil pe barbati de varsta mijlocie din Portland, Oregon.

Sumeet Chugh, coordonatorul acestui studiu, spune ca in SUA, de exemplu, ajung in fiecare an 360.000 de cazuri de stop cardiac in spitale, ele implicand barbati de varsta mijlocie. In acetse cazuri, rata de supravietuire este de doar 9,5%, conform…

Exercitii fizice recomandate pentru un abdomen plat

Publicat pe 28 nov. 2013 at 11:59am

In conditiile in care vrei sa ai un abdomen plat si o talie de invidiat atunci programul de exercitii fizice de mai jos te poate ajuta sa le obtii. Important este sa gasesti motivatia necesara pentru a-l transforma in rutina.

Iata in ce constau exercitiile pentru tonifierea abdomenului din acest program.

Bicicleta complexa

Expertii spun ca trebuie sa te intinzi pe spate si sa tii bratele drepte deasupra capului, indoind bratul stang sub cap. Indoaie piciorul drept si apropie-l de interiorul celui stang. Ridica usor trunchiul de la podea si…