Cat timp pot supravietui fotomodelele doar cu sucuri?0 Comments

Publicat in:
Etichete: detoxifiere, diete, Naomi Campbell, suc, sucuri naturale

Se cunoaste faptul ca foarte multe modele tinere se infometeaza sau recurg la diete din ce in ce mai extreme pentru a putea sa faca fata rigorilor unui podium de moda cu rezonanta, de genul celor de la Paris, Milano sau New York.

Naomi Campbell si dieta

Naomi Campbell si dieta

Aceste demersuri au nascut vii controverse in mass-media din intreaga lume, o parte insemnata a jurnalistilor condamnand astfel de modele de infometare a tinerelor atrase de aceasta meserie.

Modelele de top, insa, sustin ca realizeaza deseori astfel de sacrificii greu de imaginat, pentru a putea arata cat mai bine la prezentarile marilor case de moda, altfel nu ar mai avea succes.

Iar un astfel de model, desi greu de crezut, este chiar Naomi Campbell.

Modelul a dezvaluit, recent, faptul ca, inainte de o prezentare majora de moda de anul acesta, timp de 10 zile s-a hranit doar cu sucuri naturale.

Cu toate ca pare sa arate excelent fara vreun pic de efort, Naomi se lupta in permanenta cu ea pentru a ramane in forma pe care o stim. De exemplu, anul acesta, inainte de o defilare pentru Versace, colectia toamna-iarna, aceasta a apelat la o dieta ce presupune doar consumul de lichide.

„Cu 10 zile inainte, am baut doar suc de morcov, ghimbir, ananas – pentru a ma detoxifia”, a admis celebrul model.

Efortul top-modelului de culoare a meritat insa, fiind aplaudata indelung dupa ce a defilat pe catwalk pentru Donatella Versace.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cat timp pot supravietui fotomodelele doar cu sucuri?

Lasă un răspuns