Cum se trateaza, mai nou, migrenele?0 Comments

Publicat in:
Etichete: descoperire, dureri de cap, dureri de cap cronice, electrod, migrene, migrene remedii, migrene tratament, Tratament

Persoanele care au probleme cu durerile de cap cronice si nu isi pot defasura bine activitatile zilnice au acum o noua speranta.

Migrene - tratament

Migrene - tratament

Expertii din SUA au descoperit o noua metoda de a le trata, care consta in implantarea unui mic dispozitiv.

In urma cu doi ani, medicii americani au implantat unei paciente, Alice Jowers, un dispozitiv de mici dimensiuni sub pielea capului, pentru a o ajuta sa scape de migrenele chinuitoare, scrie CBS News.

In momentul in care simtea durerile de cap, pacienta actiona un dispozitiv pe care il avea atasat de corp, acesta trimitand un semnal electric la un anumit nerv din creier.

Rezultatele obtinute de medici au fost imbucuratoare!

Expertii sustin ca acesta reprezinta primul tratament care promite rezultate bune impotriva migrenelor cronice. In urma aplicarii acestei tehnologii s-a constatat o reducere a intensitatii durerilor de cap cu peste 70%.

Coordonatorul cercetarii, doctorul Billy Huh (Universitatea din Texas, SUA), a declarat ca rezultatele au schimbat viata unora dintre pacientii sai.

Expertii au constatat insa ca tratamentul nu functioneaza pentru toti pacientii cu migrene cronice si pot sa se iveasca chiar si unele complicatii, in anumite cazuri.

Dispozitivul poate cauza infectie, iar electrozii se pot muta in alte locuri fata de cele in care sunt implantati.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum se trateaza, mai nou, migrenele?

Lasă un răspuns