Dieta cu pepene rosu0 Comments

Publicat in:
Etichete: dieta cu pepene rosu, dieta cu pepene rosu etape, dieta cu pepene rosu pareri, dieta cu pepene rosu rezultate, dieta de slabire, dieta de slabit, pepene rosu, recomandari

Dieta cu pepene rosu sau cum sa slabesti 7 kilograme in 15 zile este la un pas de tine. Parcurge materialul Dieta cu pepene rosu de mai jos si vei afla ce trebuie sa faci pentru a da jos 3 kilograme in primele 5 zile si pana la 7-8 kilograme in 2 saptamani.

Iata ce poti citi in dieta cu pepene rosu:

Dieta cu pepene rosu – Rezultate
Etape in dieta cu pepene rosu
Recomandari
Pareri despre dieta cu pepene rosu

Dieta cu pepene rosu

Dieta cu pepene rosu

Rezultate

Dieta cu pepene rosu te ajuta sa slabesti intr-un timp foarte scurt reprezentand, totodata, si o cura benefica de detoxifiere a organismului.

Proprietatile pepenilor rosii sunt foarte cunoscute, ei ajutand in prevenirea multor boli. Sursa de vitamina B6, vitamina A si vitamina C, pepenele rosu reprezinta un puternic antioxidant ce contine peste 90% apa.

Printe afectiunile in care este recomandat pepenele rosu se numara si:

  • osteoartrita
  • reumatismul
  • anumite tipuri de cancer (pulmonar, mamar, de prostata si colorectal)
  • hipertensiunea
  • disfuntii erectile
  • previne colesterolul
  • deshidratare

Dieta cu pepene rosu te ajuta sa obtii o talie mai mica, sa dizolvi grasimile din organism si sa ajungi la un abdomen plat. Aceasta dieta de slabire este destul de drastica dar care are rezultate garantate.

In cazul in care numarul de kilograme pe care trebuie sa le dai jos este pana in 7, atunci dieta cu pepene rosu este una dintre dietele recomandate de cele mai multe persoane.

Etape

Dieta cu pepene rosu este alcatuita din doua etape distincte:

Etapa I

Prima etapa a dietei cu pepene rosu tine 5 zile si singurul aliment pe care trebuie sa-l consumi este pepenele. Cantitatea zilnica de pepene rosu nu trebuie sa depaseasca, insa, 3 kilograme.

In cele 5 zile ale primei etape din aceasta dieta, organismul tau va elimina toxinele precum si apa in exces. Numarul de kilograme pe care le vei da jos in aceasta perioada este intre 3 si 4.

Etapa II

A doua etapa din dieta cu pepene rosu dureaza 10 zile. In aceasta etapa, putem considera ca ce a fost mai greu a trecut. Spunem acest lucru deoarece in aceasta perioada puteti avea 3 mese pe zi + o gustare intre micul dejun si masa de pranz.

Gustarea trebuie sa fie constituita doar din pepene rosu.

La micul dejun puteti consuma lapte cu cereale integrale sau o felie subtire de branza cu o felie de paine integrala.

Pranzul poate fi constituit din 200g carne (de preferat, peste, pui sau vita) preparata la gratar + o salata de legume.

Cina este reprezentata de pepene rosu, fara limita de cantitate.

La sfarsitul celor 15 zile de dieta cu pepene rosu, numarul de kilograme pe care le vei avea in minus este de 7-8, in functie de organism.

ATENTIE!
Dieta cu pepene rosu nu este recomandata suferinzilor de diabet sau probleme renale.

Recomandari

Pe parcursul dietei cu pepene rosu este recomandat ca, in loc sa bei lichide diferite de apa, sa consumi pepene rosu.

Nu consuma alimente dulci. Inlocuieste-le cu o felie de pepene rosu. Zaharul din pepene iti va asigura energia de care corpul tau are nevoie pe parcursul unei zile.

Poti face o cura de vitamine in acelasi timp in care urmezi si dieta cu pepene rosu.

Nu combinati pepenele rosu cu alte alimente, ci consumati-l individual.

Pareri despre dieta cu pepene rosu

Daca ai urmat si tu dieta cu pepene rosu, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ai slabit cele 10 kilograme? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu pepene rosu

Lasă un răspuns