Dieta cu lamaie0 Comments

Publicat in:
Etichete: beneficii, dieta cu lamaie, dieta cu lamaie cat slabesc, dieta cu lamaie pareri, dieta cu lamaie pentru slabit, rezultate

Dieta cu lamaie este cunoscuta inca din 1940, an in care Stanley Burroughs a lansat programul de detoxifiere numit The Master Cleanse Diet.

Cu toate ca dieta cu lamaie este o dieta veche, ea este in continuare la moda, mai ales datorita sustinerii pe care a primit-o din partea unor vedete de talie internationala precum Beyonce. Aceasta a tinut dieta cu lamaie pentru a slabi inainte de turnarea filmului Dreamgirls.

Iata ce puteti citi in cadrul dietei cu lamaie:

Rezultate in dieta cu lamaie
Beneficii dieta cu lamaie
Cat slabesc cu dieta cu lamaie?
Dieta cu lamaie sau limonada
Pareri dieta cu lamaie

Dieta cu lamaie

Dieta cu lamaie

 

Rezultate

Persoanele care au urmat dieta cu lamaie au avut rezultate spectaculoase, insa trebuie sa afli faptul ca aceasta dieta de slabit este una destul de drastica. Perioada de slabire variaza de la organism la organism, insa ea se situeaza intre 10 si 40 de zile. Primele zile sunt cele mai dificile din aceasta cura de slabit, insa daca treci peste ele, totul devine mai suportabil.

Dieta cu lamaie nu are, ca prim scop, slabirea. Dieta cu lamaie favorizeaza detoxifierea organismului si curatarea corpului. Efectul de slabire este dat de eliminarea surplusurilor din organism, surplusuri de care corpul tau nu are nevoie in acel moment.

In toata perioada cuprinsa intre 10 si 40 de zile, tot ceea ce trebuie sa consumi se bazeaza pe lichide.

Beneficii

Iata cele mai importante beneficii sau rezultate pe care le vei avea in urma dietei cu lamaie:

purifica atat glandele cat si celulele corpului tau,
curata tractul intestinal,
curata rinichii,
elimina toxinele acumulate pe parcurs in organism,
elimina reziduurile din masa musculara.

Cat slabesc cu dieta cu lamaie?

Ei bine, suntem siguri ca v-ati pus deja aceasta intrebare.

Marea majoritate a persoanelor care tin dieta cu lamaie au reusit sa slabeasca aproximativ 1 kilogram pe zi, in primele 10 zile. Se spune ca primele 10 zile de dieta sunt cele care dau rezultatele cele mai spectaculoase si bune datorita schimbarilor in alimentatia proprie.

Daca ai reusit sa slabesti cu dieta cu lamaie, trebuie sa afli ca rezultatul poate fi mentinut daca, pe viitor, vei avea grija ce si cat mananci si daca trecerea de la alimentatie bazata pe lichide la alimentatie normala se face treptat. Mai mult decat atat, in cazul dietei cu lamaie, meniurile complexe si amestecul de alimente la o singura masa trebuie supravegheat cu atentie.

Dieta cu lamaie sau limonada

Dieta cu lamaie este alcatuita din urmatoarele ingrediente:

  • apa plata sau apa de izvor – 2 litri pe zi,
  • 12 linguri de miere,
  • 12 linguri de suc de lamaie proaspat stors,
  • jumatate de lingurita de piper Cayenne.

Cu exceptia ceaiului laxativ, nu ai voie sa consumi nimic altceva inafara de bautura preparata dupa indicatiile de mai sus. Cantitatea afisata pentru dieta cu lamaie este necesara organismului intr-o zi, pentru o buna functionare.

Asa cum am spus mai sus, revenirea la o alimentatie normala trebuie sa se faca treptat. Dupa ce ai ajuns la greutatea dorita, in ziua urmatoare poti introduce, in alimentatie, sucuri de fructe si/sau legume. In a doua zi dupa atingerea greutatii optime poti adauga o supa sau o salata, iar in a treia zi poti introduce si alte alimente, insa in cantitati reduse.

Inca o recomandare utila pentru cei care doresc sa urmeze dieta cu lamaie este sa evite sarea timp de minimum 4-5 zile dupa atingerea greutatii dorite.

Pareri despre dieta cu lamaie

Daca ai urmat si tu dieta cu lamaie, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu lamaie

Lasă un răspuns