Secretul prin care am slabit 28 kg0 Comments

Publicat in:
Etichete: 29kg, diete, puterea mintii, slabire, Tory Johnson

Sunt momente in care puterea psihicului este cea care face diferenta in incercarile noastre de a scapa de kilogramele in plus.

Este si cazul unei ziariste americane care le-a povestit jurnalistilor de la Fox News cum a reusit sa slabeasca.

Tory Johnson

Tory Johnson

Tory Johnson avea probleme cu kilogramele in plus si cauta o solutie care sa o ajute sa slabeasca. Dupa mai multe incercari, ea a reusit sa gaseasca solutia de care avea nevoie.

Ziarista marturiseste ca aceasta problema a fost pentru viata ei asemenea unei inchisori din care a dorit mereu sa evadeze.

Astfel, dietele pe care le urma nu aveau rezultatul dorit, iar totul parea sa mearga spre resemnare. Americanca a primit intr-o zi un sfat foarte important de la un prieten apropiat: sa mearga la un stilist pentru a gasi o solutie mai buna pentru hainele ei.

Ceea ce a urmat a ajutat-o sa slabeasca intr-un an 28 de kilograme, ziarista americana marturisind ca secretul ei sta in forta mentala pe care o are.

Jurnalista a mai declarat ca puterea psihicului este cea mai eficienta in astfel de situatii si depaseste tentatia de a manca foarte mult, ajutandu-ne astfel sa ne abtinem.

Ea mai spune ca rabdarea si perseverenta sunt aliati foarte puternici in lupta cu kilogramele. Rezultatele nu pot aparea peste noapte, iar cei care vor sa slabeasca trebuie sa fie constienti de acest aspect si sa fie foarte perserventi.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Secretul prin care am slabit 28 kg

Lasă un răspuns