Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 31, 2013

19 trucuri pentru slabit

Publicat pe 31 oct. 2013 at 12:15pm

Suntem siguri ca ati tot citit trucuri pentru slabit date de experti sau nutritionisti, insa marea lor majoritate sunt sfaturi teoretice. Va prezentam, mai jos, o serie de 19 trucuri pentru slabit, testate de catre persoanele care au probleme cu kilogramele in plus si care au dat rezultate. Va sfatuim si pe dvs. sa tineti cont de ele si sa le aplicati pentru a avea silueta visata.

Top 19 trucuri pentru o slabire sanatoasa Mananca echilibrat si consuma mai multa energie decat iei din mancare. Schimba-ti stilul de viata. Dietele…

O noua teorie spune ca micul dejun saboteaza cura de slabire

Publicat pe 31 oct. 2013 at 12:00pm

Persoanelor care vor sa slabeasca cat mai mult, li se spune adesea sa aiba parte de un mic dejun ceva mai substantial, pentru mai multa energie si mai putine calorii acumulate pe parcursul zilei.

Cu toate acestea, un studiu recent realizat in Germania a aratat ca aceasta strategie este complet eronata.

Potrivit datelor cercetarii, care a presupus monitorizarea a 280 de persoane obeze si a 100 de persoane cu greutate normala, in ambele grupe micul dejun nu a facut decat sa vina cu calorii in plus, indiferent de cat…

Chirurgie plastica: Silicoanele cresc satisfactia femeilor

Publicat pe 31 oct. 2013 at 5:00am

Expertii spun ca implanturile mamare ar putea creste satisfactia si excitatia sexuala a femeilor, se arata intr-un studiu recent brazilian.

Astfel, unele femei care au recurs la operatia de marire a sanilor au observat imbunatatiri in viata sexuala. Totusi, cele care au ramas cu cicatrici in urma acestei proceduri nu se bucura de aceleasi avantaje, subliniaza un studiu al specialistilor brazilieni citat de Health Day.

„Sanii sunt o parte importanta a corpului femeii, influentand modul in care ea este vazuta de ceilalti, felul in care isi alege hainele si sexualitatea.

Dupa o operatie de marire a…